ANNONS

Vinnare och lite insta-tips

/

Nu har jag lottat ut den som får almanackan. Alltså tack alla ni som ville vara med och tack för alla underbara kommentarer! Jag jobbar vidare på almanackan och hoppas jag ska ha en färdig inom en månad.

Den som vann var

Maria Bernhard

Hur jag lottade? Jag slumpade fram 5 nummer av 282 (som var antalet kommentarer på inlägget) och de fem siffrorna skrev jag ner på lappar och sedan fick Märta dra en av dem. Det blev nummer 3!

lottning

Och så tänkte jag passa på att tipsa om tio favoriter på instagram. Tänkte skriva ”ögongodis” men det är ett ord som gör mig lite illamående. Får mig också att tänka på dansbandsskiva som hette ”örongodis” och man bara euuuh, vad är det för nåt?? Dessa instagrammare däremot, de gör mig inte illamående. De gör mitt instagram lite snyggare, lite roligare, lite trevligare! Tack! <3

instatips1

@mari_strenghielm @anna_ahlund @marte_marieforsberg @sockertoppar @hemmalandet @inredningsdetaljer @willieandmillie @bonjourmadeleine @lisa_ling_art @foodbylinda

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00