Ett gäng anledningar att inte träna idag

Hade du tänkt träna idag? Gör det inte! Det finns så många anledningar att låta bli. Se här:

1. Det finns garanterat fler bullar hemma än på gymmet.

2. En gång är ingen gång – så kommer du iväg så räknas det ju ändå inte.

3. Men om vi tänker lite tvärtom typ ”ingen gång är en gång” då, ja då var det ju redan klart!

4. Det finns våg på gymmet. Nyckfull, idiotisk manick som man ska hålla på långt låååångt avstånd.

5. Hemma kan man göra chokladbollar. Att rulla chokladbollar på löpbandet känns inte så hygieniskt.

6. Det går lika bra att träna imorgon, om ett par dagar, en vecka eller några år.

Känner du dig inte övertygad? Välj en medelväg. Lägg dig på sängen, sätt på träningslistan på Spotify, höj volymen. Du får garanterat högre puls och antydan till svettpärlor i pannan.

IMG_0765.PNG

Asså nej. Nej.

 1. Sara skriver:

  Vet du, det här är ett inlägg som peppar mig att börja träna. Tack vare att jag får en ”out” som inte skuldbelägger mig. Puss

 2. Ha, som att man behöver träning när man har småbarn (och bara en bil i familjen)!! Jag menar lyfta, lirka, vagngå, cykelkärreåka, jaga ifatt, klä på(!), och sen allt kringarbete med att röja upp efter yrvädren, tvätta tvätt, bära tvätt, vika tvätt. Ovanpå det lär det ju minst bli ett dussin danser till babblarna som man deltar i och diverse ”nu kommer jag och tar dig-maraton”
  Man behöver snarare fylla på med lite extra mammafika. Fast yoga kanske skulle vara skönt, bara för att knaka loss lederna lite igen…och spa, det borde subventioneras för oss småbarnsföräldrar

 3. Underbar!!!! :Hahahahhaha dagens bästa!

  1. :) Tack! (Blev ingen träning idag heller…)

 4. Vet du, jag hade tänkt att träna idag. Jag skulle till gymmet med min syster men orkade inte så behövde ta mig ur det. Min halvhjärtade förkylning kändes fel att skylla på MEN som sänt från ovan plingade telefonen till och meddelade att hon var sjuk. Score, tänkte jag och bäddade ner mig med Ben, Jerry och körkortsteori.

  1. Haha aldrig blir man så glad åt andras ohälsa som när den får en att slippa träna

 5. Anna skriver:

  Hahaha! Så klockrent! Mmm att ha träningskläderna på sig och lyssna på några låtar som man vanligtvis (för över tre år sedan) gärna sprungit till…och känna hur pulsen går upp lite-bara det ger lite nöjdhetskänsla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..