ANNONS

Tisdagstips – hat till skratt

/

Näthat är ju inte trevligt. Alls. Om man är superduperkändis så får man utstå en massa av den varan kan jag tro. Här har man gjort något kreativt av det. För en del, säkert ingen nyhet, för mig, ganska nyupptäckt, och jag skrattar åt typ alla.

På Jimmy Kimmels show låter han kändisar läsa upp elaka tweets som skrivits om dem. Här nedan är den första som gjordes (tror jag?). Det finns massor fler på den där webbsidan med filmsnuttar, ni vet, youtube. Eller om man vill va lite ball kan man kalla den youu-houu-tuu-huuube. Här är en länk direkt till massor av ”Celebrities read mean tweets”.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00