ANNONS

Veckans snabba – inte så snabba

/

Veckans bästa: att få hänga med syster inkl familj och dessutom få sol och bad på köpet!

Veckans lyckopiller: att se barnen i poolen. Framför allt Maja omkringflytande i poolen, likt en turistande farbror, fast med armkuddar och gulligare fejs. Och Märtas skrikskratt vid varje hopp ner i vattnet.

 
Veckans överraskning: att vi hade tid att prata min syster och jag! Vi hade båda trott att fem barn skulle innebära avbrutna samtal, uteblivna poänger och grisblinkande försök att ta igen allt nattetid. Liksom blivit klassiker alla dessa småbarnsår… Men tji fick vi, eller alltså tvärtom då, inte tji alls!

Veckans panik: när Märta och Maja stängde in sig i duschkabinen och hade superkul tills nån av dem satte på vattnet och de inte kunde öppna dörren. 

Veckans förnedring: efter poolbadande stod vi i ett duschbås med dörr (tack och lov) jag och barnen. Det var halt golv och värre blev det om det var blött, så barnen skulle torkas innan de blev utsläppta. 

Maja försökte smita ut men jag lyckades fånga henne och påbörjade torkandet trots vilda protester. Jag stod i en bananformad böj och höll fast med ena armen och torkade med andra så gott det gick. Jepp jag var naken, för att göra det hela extra jobbigt. Märta stod bakom och skulle torkas efter Maja men hade ju inget att göra medan hon väntade så då tänkte hon att det skulle vara kul att titta närmare mammas rumpa. Alltså, hur förnedrad måste man bli som mamma??! Nej Märta! sa jag samtidigt som jag skrattade alldeles för mycket för att hon skulle ta mig på allvar. 

Och nej, den situationen blir a l d r i g en illustration. För allas bästa.

 Såhär nöjd är jag med resan.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00