Hurra hurra för denna fredag!

Jag är så glad och tacksam för att:

1. …det är fredag och alldeles strax helg! Förra helgen jobbade jag på mässan så det kändes liksom inte helt som helg, så nu blir det extra mycket helgkänsla (jag kan skriva helg en massa gånger)! Whoop whoop!

2. …jag inte har samma planer som förra helgen (efter att ha jobbat dessutom, nämnde jag det?):


När man glömmer ta på barnet blöja för natten och man redan innan hade sparat tvätt som om det vore pengar och man själv vore Krösus.


Jag var SÅ nöjd den lördagskvällen…

 

3. …jag har så sjukt smarta och fina läsare! Min tanke med att starta den här bloggen var att komma igång med tecknandet och förhoppningsvis få lite illustrationsuppdrag. Tänk att jag fick en hel gemenskap, ett härligt och fint gäng, och så himla mycket klokheter att få ta del av. Nu senast på mitt inlägg om huruvida jag läser in saker som inte finns eller ej. NI ÄR BÄST!

TREVLIG HELG!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..