Snackar lite sex på lunchen

Nu drar jag på Ligglunch med Rfsu och Loppi. Jag har gjort illustrationerna till detta event och då får man ju vara med och dessutom svara på lite frågor kring SEX!!! Gaaaah!!! Kommer jag bli helt bananas och berätta ALLT om mitt sexliv?? Tog mig tre försök att lyckas skriva ordet ”sexliv”, vet inte om jag ska läsa in något i det …

Någon mer som ska dit?

  1. Sara skriver:

    Haha sååå kul illustration. Lite trist att inse att jag är personen till höger, men hey, I try ;)

  2. Mia skriver:

    Hoppas ni hade det grymt!! Själv är jag helt hög-lycklig efter min dag hos bäckenkirurgen men ägnade ändå någon tanke åt er vid lunchtid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..