Att stänga av projektledaren och sätta på partnern (hö hö hö!)

Igår på ligglunchen så pratade vi om vad man kunde tänka på för att komma igång lite med sexet. Angelika Luxander sa att hon trodde att hennes sexliv kunde vara så pass bra eftersom hon inte hade sex med barnets far – hon pratade alltså aldrig bajs och blöjor eller föräldramöten med den person hon låg med. Då kom vi fram till att om man inte levde singelliv så kunde man kanske ändå se till att den man låg med inte nödvändigtvis just där och då behövde vara förälder, utan kanske mer bara partner. Känner mig lite svamlig … Är ni med på vad jag menar?

Hela dagarna går jag runt och planerar, vad har vi glömt, vad måste vi göra nu nu nu, vad ska fixas inför helgen … och så vidare.
– Vi får inte glömma att packa ner matsäck till Maja imorgon, och att Märta ska vara utklädd, vi ska boka om tvättiden och vi måste handla crème fraiche till middagen, påminn mig om att jag måste pumpa cykeln imorgon och hämta ut paket … jepp men då ligger vi då.

Inte helt lätt att stänga av projektledaren och sätta på partnern …

  1. Klokt. Tänkte på det där när jag såg bilden igår. Ville så gärna stänga av projektledaren men såå svårt. Hoppas hon blir deltidsarbetslös när Gittan somnar före 22:30 på kvällarna. Pöss!

  2. anette skriver:

    Är det bara jag som inte störs av vardagen när det kommer till att ligga? Här ser hemmet ut som det varit inbrott, smutstvätten förökar sig och diskmaskinen får jobba varje natt. I gengäld har vi med en 13 månaders och en 4,5 åring hemma ett sexliv som är ofta och mycket eftersom vi vuxna prioriterar varandra efter att barnen har somnat runt kl 20

  3. Erika skriver:

    Men åh så svårt att stänga av projektledaren. Jag har så himla svårt för att liksom bestämma att NU ska vi minsann vara romantiska och sen ska vi ligga! Det känns bara styltigt. De bästa liggen pre-bebis hände ju när man hade haft tid att umgås en hel helg och bara var så där avspända och så blev det ett spontanligg. När har man tid med sånt nu liksom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..