Sluta scrolla, börja kn…olla?

Ber om ursäkt för den dåliga rubben. Jag försöker förgäves bräcka min bästa rubrik någonsin. Går sisso.

Hur som helst så har jag sett en del på sociala medier som ska köra det här med att sluta kolla skärm efter kl 22. Pff! tyckte jag. Det är ju mitt kvällsnöje! Men sedan brakade jag ihop lite av trötthet i helgen och inser att det kan vara en rätt bra grej. Skärm gäller ju också dator, så jag får inte jobba efter kl 22 heller. Det ska bli trevligt att faktiskt umgås med Mattias lite också, hinna prata – eller dylikt – en stund innan man somnar.

Så nu provar jag detta hela veckan, så får vi se om det var en vinnande grej!

 

 1. Häj på räj!
  Jag födde barn för två månader sedan. Har varit knoll-sugen ett par veckor redan, men icket min kille (pappan till barnet). Det känns avigt… Det är jobbigt för både mig och för honom – pga så omvända roller. Svårt att prata om pga tabu på nåt sätt.. Nåväl, det är bara att ge honom tid och inte tjata. Men jag hoppas på knoll under påsken

 2. 21:45 la vi bort fånerna igår. Jag tänkte att ikväll kanske man orkar kn…men så kände jag rivet i halsen, snoret i nyllet, huvudvärken i skallen…och tänkte ”imorgon är jag nog mer kn…sugen” vips så sov jag och idag har jag grannen i Beck-nackspärr. Hur knollsugen på en skala? Skaru ha en stänkare….? Pöss!

  1. Haha ja tack en stänkare skulle sitta fint då jag drabbats av Maja-febern … Blir nog noll kn…oll (?) här. Hahah… Hoppas du mår bättre lilla sockertopp, med eller utan kn! ❤️

 3. Maja skriver:

  Äääälskar rubriken! Knolla med lite finsk brytning, blir det i mitt huvud! Hoppas det knollas i veckan då! Eller sovs bättre i alla fall!

 4. Linda skriver:

  haha Fantastisk rubrik ju!

 5. Jag vet att det tar emot men känns faktiskt så mycket bättre när man vant sig av med scrollandet!

  1. Jag är som nyfrälst! Fast lite sur att jag åkte på mega-feber trots mitt nya sunda liv!! Men sova är verkligen det nya svarta 2016 känner jag …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..