Inredningstips please!

Tror jag har nämnt det förut, att vi köpt hus i sånt nybyggt område. Inflytt om ca ett år. Vilket betyder att vi nu ska börja göra val. Hjälp.

Kakel till två badrum, väggar och golv, hallgolvklinkers, färg/tapet på väggar och färg på köksluckor, typ av bänkskiva …

Jättekul såklart, men också sååå svårt. Speciellt när man inte har sett hemmet på riktigt!

Jag behöver alltså tips och råd! Ge mig era bästa inredningsbloggar, inredningsinstagrammare, snyggaste bilderna ni vet på kök/badrum och annat. Hit me!!

Vi har ju absolut inte helt fritt val, formen är ju som den är och det vi kan välja på är begränsat men om vi får en MASSA inspiration så kommer vi säkert få till det riktigt bra!

 

 
Ja just ja, glad påsk också! Vi skippar ju lite påsken detta år men vi pysslar i påskanda i alla fall. Den där lite snedögde är påskharen. Kanske har hen tagit något glas för mycket i år…?

 1. Katrin skriver:

  Vi renoverade vårt badrum för ett år sedan och gjorde misstaget att välja ett matt kakel på väggarna. Det visade sig bli repigt på en gång. Mitt råd: välj klassiskt blankt kakel!

  1. Annica skriver:

   Måste ju ha varit dåligt kakel. Så ska det inte bli.

 2. Bloggaibagis är ett av mina favvokonton på Insta, bara fin inredning! Och apropå bänkskiva, så älskar jag klassisk ekskiva, åldras vackert och gör sig fint mot det mesta. Marmor har varit poppis länge, tror man kan ångra om man väljer det nu dock…kul med hus!!

 3. Annika skriver:

  Kul! Jag har taggat dig på lite instagram-konton jag gillar. Annars är ju Pinterest det du söker!

  1. Ja jag såg det, så himla snällt!! Tack! ❤️❤️

 4. Maria skriver:

  Spännande med nytt hus! Vi bor också i ett nytt hus men flyttade in som andra ägare och fick därmed inte göra valen själva. Vi har två tvååringar och om vi skulle fått göra alla val själva så är det framförallt två saker som vi skulle ha valt annorlunda: (1) mindre halkiga och mindre smutskänsliga golv i badrummen (vi har mörka, i princip blanka kakelplattor) och (2) bättre ljudisolering i innerväggarna mellan rummen (vi har bara gips). Lycka till!

 5. Om ni är ett sagolikt stort fan av städning så fundera extra över era val. Vi har mörkgrått klinkergolv – med massa ljusa kalkfläckar…. Svägerskan har vitmålad trappa- all smuts syns. Så jag skulle inte satsa på mkt ljusa golv utan något mer mitt i.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..