När man hängt på sociala medier lite för länge …

  1. Melt skriver:

    Generellt tror jag det är extroverta människor som lägger ut mkt på sociala medier. Extroverta personer har ju mkt energi i sig själv och får ännu mer energi av att göra saker och vara sociala. Som introvert (jag) kan man ju lätt känna sig sämre men tröstar mig med att det beror på att man har olika mängd energi helt enkelt och det är därför ingen ide att jämföra sig. jag är bra på annat som en extrovert person är mindre bra på.

  2. Jovars, särskilt pms-dagarna. Man (kvinna) borde ha sociala medierförbud den tiden i månaden.

  3. Anna S skriver:

    Exakt så känns det!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..