ANNONS

Så rädd!!

/

Alltså kl 23.55 får jag för mig att kolla på ett avsnitt av Stranger things. Ipaden ligger på nedervåningen och bara att gå ner och hämta den gjorde mig rädd. Men inte lyssnar jag på mig själv för det. Nej nej, jag ska se ett avsnitt. 45 minuters ihopbitna käkar och krampgrepp om täcke. Lite skönt att barnen sov bredvid så jag kan paustitta på dem.

Avsnittet slut. Dags att sova.
Dörrklockan ljuder en trallig och superläskig melodi. Kl 00.55. Alltså förstår ni HUR läskigt?!?
Jag VET att det är nåt fel på den, den ringer lite när som helst, men det är ÄNDÅ läskigt i ett hus där alla sover och det är alldeles kolsvart utanför. Alldeles tyst. Så ringer den EN GÅNG TILL.
Jag tänker på ett samtal från dagen, när den ringde flera gånger i rad, att det kanske har med alla dessa apparater eller nån typ av frekvenser att göra. Och då tänker jag på Stranger things ännu mer och hur lampor tänds och släcks och teknik verkar gå bananas när skumheter är på gång.
Käkarna är fortfarande ihopbitna och jag är lite svettig. Vill inte släcka lampan än, för jag VÅGAR INTE! Tänk om ringklockan ringer igen.
Lärdom: se inte Stranger things för sent och i ett hus där alla sover och där det är KOLMÖRKT ute.
Hjälp.
stranger things
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00