ANNONS

Lördagslööööv – Instatips, eko-shopping, serie och kladdkaka

/

Det var längesedan jag körde en lördagslöööööv. Men nu kommer en.

Insta-lööööv:

1. Jag har ett nytt favoritkonto på Instagram. Det är Pia Hasselberg som gör klockrena animationer under namnet: @jagheterpiwa FÖLJ!!!

@jagheterpiwa

2. Måste också tipsa om Ulrika Linder som har kontot @diskbankstecknaren Sjukt snygga och humoristiska illustrationer från vardagslivet.

@diskbankstecknaren

Shopping-lööööv:

På inlägget med min önskelista fick jag SÅ bra tips på eko-kläder. Jag MÅSTE tipsa vidare om dessa två: Ecosphere och People tree (obs! Varning för ha-begär!! Jag har fyllt ca 30 varukorgar och sedan raderat – digital version av fönstershopping).

Ekologiska kläder

Serie-lööööv:

Ja mååånga har tipsat om den redan och till slut föll jag för grupptrycket och såg Stranger things (tack @beyoncebjork och @saralovisas för tips!). Även här utfärdas en varning, denna gång om kramp i käke och andningssvårigheter på grund av JÄTTERÄDD.

image

Mat-löööv:

Vegansk kladdkaka. När jag avråddes från att käka komjölksprodukter och ägg så hittade jag en massa veganska recept. Bland annat denna kladdkaka som jag gjort cirka miljonen gånger. Jag gör med sojagrädde, eller nu senast, kokosgrädde, istället för havregrädde! En höjdare!

chokladis

Hade ingen bild på kakan, men de här är väl lika mycket reklam för den.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00