Hej hej clownen

Ooookej… Jobba alltså? Såg mig i spegeln imorse, kändes som första gången på några veckor. Fick hårpanik, SMINKADE (!!) mig, gick igenom lite morgonstress (”Nu måååste vi gå!!!!”) och tog på mig ett par tajta jeans och conversedojor (bye bye tajts och flipflops).
Semestern har inte lämnat mig helt dock. Jag får inte igång datorn, jag har glömt lösenord, jag minns inte hur jag gör veckobrev och uppdateringar och jag får bita mig i tungan för att inte sitta och babbla rakt ut och störa kollegor.

Förresten, det här med att sminka sig igen… Det känns ju alltid sååå skumt! Jag känner mig liksom utklädd. Typ såhär:

[youtubeplay id=”sY2YB-xaZTI” size=”medium”]

 1. Hej Louise! Tack för en fantastisk blogg (min favoritblogg)!!! Jag har en fråga som kanske är jättekorkad men jag undrar verkligen: hur för du över dina teckningar till digital form? Alltså är det hederliga gamla scannern eller finns det nåt modernt sätt som jag inte känner till???? /Mvh hon som inte har koll

  1. heeej Fanny!!
   Inte ALLS korkad! Det är ju många som tecknar direkt i datorn nu för tiden. Wacom-penna eller direkt på iPad. Men jag kör blyerts och papper än så länge. Sedan fineline. Suddar bort blyerts och scannar in. Alltså gammal hederlig scanner!!
   Tack för denna kommentar, kan ju göra ett blogginlägg om det kom jag nu på! :D
   Och tack för fina ord!! Så glad att du kommenterar!
   <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..