ANNONS

Jag kan det här med att straffa!

/

Igår lagade jag linssoppa med rotfrukter. Den blev ljusbrun och lite mosig. Totalt otippat så ville inte barnen äta den? Märta smakade lite men Maja ville typ hellre äta en daggmask, tror jag. Det var inte nåt hon sa men jag såg att det var det hon ville säga när hon med våld sköt iväg tallriken och vrålade BLÄÄÄÄÄÄ!

Så otacksamt när man skalat femtioelva rotfrukter, SKURIT sig och svettats, och så vill ingen äta!! Nej man kan inte vägra min mat, mitt hårda jobb, utan straff! Barnen fick varm choklad och smörgås. Och några godisar. Ha! Där fick de minsann. Nu lär de ju aaaaldrig mer dissa min mat!

barnplåster

Hård men rättvis. Och skadad! Sa jag det? Att jag SKAR mig? Nämnde jag det eller? Sa jag att vi har nyslipade knivar? Att jag trodde att fingertoppen var av, men det visade sig vara ungefär nitton tjugondelar kvar innan den skulle trilla av, men ändå? Rätt nära.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00