ANNONS

Hetaste inredningstrenderna hösten 2016

/

Det var ett tag sedan jag tipsade om inredning. Jag skulle vilja påstå att det var FÖR längesedan. Så nu kör vi ett rejs tycker jag. Vi ser en hel del som lever vidare från vårens trender – ”strösslet” är här för att stanna, till exempel. Men också en del nytt, såsom spännande detaljer, som piggar upp!

inredning barnrum

I barnrummen kan man i höst återse strösslet, men det nya är de stilrena sängarna. Helst ska man inte ha några sängkläder alls. Vill man ha några så ska det vara vitt, diskret och inget fluff och mys. Har man kuddar eller täcken i sängarna kan man skrapa det åt sidorna.
Strösslet tar lite nya former. I höst får det gärna vara mjukt – tänk klädesplagg och kuddar (passar bra med de cleana sängarna!)

inredningstrender 2016

I vardagsrummet jobbar vi vidare med golvdetaljerna. En ”slarvigt” slängd väska piffar till den mönstrade mattan. Lägg på en nyckelknippa eller två för att få in lite lyster och blänk.
Bokhyllor har vi sett ordnas färgkodade eller storleksmässigt. Nu är det ”stöket” som gäller. Tänk lite hipster: det ska se ut som att man precis vaknat, men det är sjukt genomtänkt. Samma gäller bokhyllan. Det ska ge en känsla av att ett barn öst ut alla böcker på golvet och att du i ett svettigt moment av ”helvete kommer gästerna redan!!?” slängt in dem där de fick plats. Men så är det givetvis inte …

inredningstrender 2016

För att inte hallen ska bli för stel och stiff kan man ställa sina skor precis innanför dörren. Följer alla familjemedlemmar exemplet så blir det härligt galet att komma hem! Papperdetaljer i form av loppa och toalettrulle är trender som kommer starkt i höst. Har man inte tid att piffa till med så mycket papper så fungerar det att ställa dit ett paket blöjor. Allra bäst blir det om man öppnar paketet så själva blöjorna blir synliga.

inredningstrender 2016

Badrum piffas ofta med ett doftljus eller en liten växt. Boooooring, säger de stilsäkra inför hösten. In med något kreativt, något nytt och färgglatt!! Här ser ni det allra flashigaste – gigantiskt klädnypa i bjärt kulört, med måttband slarvigt knutet runtom. Piffad lite extra med en paljett i lila. Koppla gärna ihop prydnadssaker med sådant som används – necessärer, byråer, klädhängare, tänk fritt!
Om du vill få till badrumslådan sådär tokig så är det bästa alternativet att sätta barnen på jobbet. Funkar det inte så kan du vänta uppochner på lådan och sedan stryka med armen längs med byrån och skrapa sakerna ner i lådan. Det kan ta några försök innan det blir riktigt bra – ge inte upp vid första!
På tal om doftljus så fungerar det lika bra med nedkissade kläder som sköljs och hängs upp längs med badkarskanten. Toppen om du senare kan fylla på och hänga på draperistång, duschstång, handfat och eventuellt element/handdukstork.

Det var allt för denna gång! Lycka till!! Hoppas era hem blir riktigt #myziga nu!

13
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00