Tips från Märta

Märta tar över bloggen för ett sjukt bra tips:

Okej klassisk situation: din mamma får bryt, säg exempelvis på morgonkvisten när du inte megahetsar på dig kläderna som en dåre, utan tar det i din takt och kanske väger lite för och emot, kanske ändrar smak lite, kanske tar en liiiiiten paus för lek. Man ba: ta ett chill pill, men det hör hon ju inte, för hon är så upptagen med att väsa och svettas. Nej istället stegar hon iväg till ett annat rum och säger en massa överdrivet dramatiska repliker som: ”Men alltså gaaaaah!!” och ”Jag ooooorkar inteeeeee!!”. Det allra bästa du kan göra då är att …*trumvirvel* … härmas! Lite som att hålla upp en spegel. Hon hör sina egna ord och får sååå dåligt samvete. Har du riktig tur så kan det betyda att du får käka bulle hela vägen till förskolan.

Tips på andra barn som berättar ur sitt perspektiv är:
1. Tylla på voltairesvardag.com, skönt att inte bara få det där mamma-perspektivet liksom …
2. Sockertopps-Mickans barn, som då och då ta över Instagramkontot eller bloggen

orkarinte

Kolla, vilken drama queen.

God natt! Hälsningar Märta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..