Ny sajt och gratis julkort

Vill du skicka julkort men hinner inte? Ta mina!

Först och främst, ny sajt! Jag vet att det krånglade en del med förra sajten på slutet så jag hoppas detta blir riktigt bra nu! Dessvärre har en del kommentarer ramlat bort under övergången, på de senaste inläggen bara verkar det som. På inredningsinlägget var det till exempel flera roliga och peppiga som jag inte hann svara på – jag läste dem! Tack! Kanske kommer kommentarerna tillbaka efter en resa i cyberrymden.

Nu till julkorteriet. Jag fungerar så att jag tycker att man ska skala bort så mycket som möjligt om det skapar stress. Sedan tycker jag att många saker är kul och GER så mycket att jag ändå inte skalar bort för ”det blir ju så fint/roligt/härligt”. Men en sak som jag faktiskt skalat bort i år är julkort. Jag brukar teckna ett varje år, men i år strök jag det. Det svider lite, för det finns en del personer som jag visar att jag tänker på enbart i samband med julkortet. Ni vet, sådana man inte hörs med, men ändå tänker på. Då har jag en chans att visa det med julkortet. Men i år får det gå ändå. Jag kanske kan skicka ett påskkort eller nåt ….
Har ni också strukit julkort? Eller blir detta inlägg en risig påminnelse om att ni hade velat men inte hunnit och nu svider det lite? Förlåt i så fall…

Om ni VILL skicka julkort men inte hunnit köpa så får ni tre av mig här! Högerklicka och välj Spara bild, så har ni ett julkort eller tre på datorn. Skriv ut och posta idag (sista dagen va? Eller va fasen, spelar roll om det kommer efter jul!) eller skicka digitalt.

julkort1

julkort2

julkort3

 

 1. monna skriver:

  Hjälp jag har missat att det redan är dags att skicka dem!! Och köpte 2 ark julfrimärken ikväll.. Oh, well

  1. Äsch, man har mer tid att läsa dem om de kommer EFTER julstressen! :) På riktigt!! Man blir ju lika glad av sena julkort som tidiga! <3

 2. Fast. Nu börjar saker bli lite läskiga. Jag tänker på något/är med om något och så går jag in på din blogg och du har skrivit om det. Har hänt SÅ många gånger nu och du lyckas alltid sätta ord på saker som snurrat runt utan att få vettigt fäste i en bra formulering. Du räddar mig, om och om igen. Ang julkorten då.. jag har tänkt precis som du.. stryka en del ”måsten” för att minska stress (har 3 barn och julfirande hemma hos oss med hela släkten på julafton) men jag kände så mycket att jag vetkligen VILLE göra julkort. Satt och klippte och klistrade hela dagen igår (med bebis i knät) och det var stundvis liite svettigt men när jag la alla på lådan så kändes det varmt i hjärtat. Försöker stryka andra grejer från listan helt enkelt.. Tack för att du fick mig att tänka ett varv extra på VARFÖR jag gjorde det och med det även sudda bort skamkänslan av att jag: 1. Prioriterade dåligt. 2. Faller för julstress/duktigflickapressen! Kärlek och en fridfull jul önskar jag dig. Tack för detta år!

  1. Haha är det sant? Vad roligt att jag lyckas tajma!
   Och vad skönt att du fick det gjort!! Fasen alltså det där med dubbelbestraffningen, det irriterar mig så! Men SÅ viktigt att prata om så att man kan sluta med det!!
   Tack till DIG ❤️❤️❤️

 3. Sara skriver:

  Om man använder vanliga frimärken och inte julfrimärken kan man posta under nästa vecka också! Och kommer de inte fram i tid kan man alltid skylla på Postnord… :-)

 4. Hanna skriver:

  Hej Louice!

  Jag tänkte att vi som är dina läsare kanske kan hjälpas åt att sprida lite kärlek tillsammans med dig!
  Det vore jätteroligt och bra om du startar en ”bössa” på Musikhjälpen (http://bossan.musikhjalpen.se/) och sen berättar för oss vad du döpt bössan till. Sen kan vi alla hjälpas åt att dra in pengar till din bössa!! :)

  Kram!
  Hanna

 5. Eller spara dem o använd i postens app Riktiga Vykort! Enklaste julkortsmetoden :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..