GOD JUL!

Jag vill säga några saker till er, finfina läsare, på denna juliga dag. Ni gör mig glad. Ni får mig att tänka, reflektera, känna mig stark, våga och diskutera. Jag känner mig så lyckligt lottad att ha sådana fina bloggläsare, utan er hade det liksom inte varit nån blogg.

Så tack! Ni är som en massa julklappar varje dag!

Hoppas ni får en fantastisk julafton!

KRAM!

godjul

 1. Imosa skriver:

  Julefrid, julefred och kärlek över jorden! God Jul!

 2. Johanna skriver:

  God jul, Louise! Du och din blogg ar bara bast! Jag ar sedan manga ar bosatt I USA och hamnade pa hejhejvardag av en slump. I den svenska bloggvarlden sticker du ut som sa akta och insiktsfull. Tack for att du delar med dig av all vardagens mammakamp.

  Kramar!

 3. God jul! Ha en finfin semester.

 4. SJ skriver:

  God jul! Hoppad att ni får en fin jul :)
  Vilken härlig julteckning, underbar!

 5. Annika skriver:

  Men durå! <3 Kram å god jul!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..