ANNONS

10 föreställningar på jullovet – teater, musikal, dans

/
Är ni i Stockholm på jullovet? Då vill jag tipsa om ett gäng föreställningar att gå på! Premiärer, gamla godingar, dockor, musikaler, danser. För större barn, för mindre barn, för hela familjen!

alice
1. Alice i Underjorden del 2 och en halv
Mitt under sjudande jullov öppnas dörren till nya äventyr … På BUS – Barnens underjordiska scen, på Södermalm. Välkommen ner … Läs mer här!


2. Snövit
Se den storslagna föreställningen Snövit – The musical på Maximteatern! Bröderna Grimms klassiska saga i omarbetad version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Snövit spelas av ingen mindre än Amy Deasismont (Diamond). Föreställningen passar barn 3–13 år. Läs mer här!


3. Madicken
Se Madicken på Junibacken på Intiman i jul. En charmig barnföreställning fylld med sång, musik och dans för hela familjen. Skratt och spänning utlovas! Passar från 2 år. Läs mer här!


4. Mio min Mio
Kulturhuset Stadsteatern stora satsning i vinter är den magiska berättelsen Mio min Mio. Astrid Lindgrens berättelse om den föräldralöse Bo Vilhelm Olsson som genom ett gyllene äpple blir prins Mio som bor med sin Fader konungen i Landet i fjärran. Passar 7–15 år. Läs mer här!


5. Eli och Rio

Följ med Eli & Rio på ett äventyr i hemmets alla rum, där de delar med sig av sin överraskande och fantasifulla värld. Eli & Rio är en lustfylld föreställning där vi tar oss an roller och identitetsfrågor med rörelse, humor och öppenhet. På Teater Tre på Södermalm. Passar 3–6 år. Läs mer här!

guji
6. Guji Guji
En rolig och spännande föreställning om identitet, likhet och olikheter, kärlek,vänskap och att tänka själv. Fritt efter Chih-Yuan Chen prisbelönta bok. På Boulevardteatern. Passar 3–8 år. Foto Martin Skoog. Läs mer här! 


7. Limits
Se Succén Limits på Dansens Hus. Stark scenpoesi, hisnande cirkusnummer och multiinstrumentell livemusik med Skandinaviens största nycirkuskompani Cirkus Cirkör. Passar från 10 år. Läs mer här!


8. Dockteatern Tittut
Se föreställningen Embla – En flicka mitt i kosmos – en finstämd och existentiell resa bland stjärnor, planeter och små vardagliga händelser. Passar 4–9 år. Eller Kanel och Kanin och alla känslorna – en berättelse om Kanel och Kanin som är bästa vänner, men vänskapen prövas… Ska de bli vänner igen? Passar 2–6 år.


9. Hela familjen

En föreställning på Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen. Om att vara tonåring och längta bort, om olycklig kärlek, om att ha föräldrar som menar väl men inte förstår och en lillasyster som är – ja, som småsyskon brukar vara. Passar: 12–15 år. Läs mer här!


10. Kan själv!

Här får ni möta två personer som tränar. Tränar på att samarbeta. Som experimenterar med leken och  tar reda på vad som händer när man ändrar på förutsättningarna. En poetisk föreställning på Teater Pero, om mitt och ditt. Om vårt. Passar från 2,5 år. Läs mer här!

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00