Så värt …

Så värt att svettas enorma mängder, och kämpa som en galning, och pusha sig, offra lite av sig själv och sin familj. Jobba för det! Ta i! Så värt. När man ser resultatet!

provhytt

Ibland får jag mejl eller kommentarer om bilder som personen tycker jag borde göra. Ofta något som någon varit med om. Det är ofta svårt, att ta någons situation och göra den rätta, så att säga. Men nästan alltid blir jag inspirerad. Och kommer på en liknande situation, eller sår ett litet frö. Så ligger det där och gror till det plötsligt kommer ut en skiss! Ofta långt senare.

Så var det med den här. Någon mejlade på detta tema och sådde ett frö. Det var ett tag sedan så jag minns faktiskt inte hur originalstoryn/idén lät. Eller om det var på Facebook, Instagram eller mejl jag fick den. Förlåt! Men TACK för inspirationen!

  1. Hehe det finns en anledning till att jag nästan uteslutande handlar på nätet sedan jag fick barn. Jag pallar inte annars!

  2. Jag skrattade så högt att jag väckte babyn, hög igenkänningsfaktor på denna. Helt klart värt, menat på ett icke-ironiskt sätt :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..