Så känner du igen en småbarnsmamma på krogen – 5 säkra tecken

Den här helgen var jag kanske mest nummer fem … Men inombords var jag nummer ett hela tiden!! Och nog är det väl märkligt att jag snart 4 år sedan senaste amningen fortfarande kan få mjölkkänsla i brösten? Får ni också det?

Väskan kommer väl stämma i många år till antar jag… Och den med fotona också.

Filmat med bästa Knivis såklart!

 1. Ja, mjölkkänsla i brösten här också, mer än tre år sedan jag slutade amma. Kristaller på brösten om jag träffat en bebis. De andra tecknen var också klockrena!

 2. Asså när jag började läsa en kurs om amning i höstas kom min mjölkproduktion igång igen, haha. Jag har ju haft så sjukt mycket mjölk de gånger jag ammat också. Min övertygelse är att om jag levt förr i tiden så hade jag garanterat jobbat som amma.. Haha. Nu är amningskursen slut och nu läser jag om sex istället. Vad kommer det göra med mig? Hohoho…

 3. Haha mycket träffsäkert! :’D Fast mitt främsta tecken på att jag har småbarn är nog tyvärr att jag inte är där. På krogen alltså. Och ingen annanstans som har med nöje att göra heller för den delen.. men jag är inte bitter! :D

  1. Haha nä man kan inte direkt räknas som stammis … därför får man maxa när man väl är där!! #ständigtövertaggad

 4. Haha det där med väskan känns väldigt bekant😂
  En fråga: såg att din almanacka var slut i webbshoppen. Kommer det att komma in fler? Tack för en härlig blogg 😊

  1. Haha ja hur mycket får det plats i en väska?! Som en Narnia-garderob ju!
   Almanackorna är helt slut, o jag gör inga fler denna gång… men TACK att du frågade! ❤️❤️

 5. 14 år sedan jag slutade amma, men kan fortfarande få mjölkkänningar i brösten! Jobbar iofs som barnmorska på förlossningen och hör bebisar hela tiden, men ändå…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..