Beslutsångest del 2

Alla som jobbar i kassa älskar mig.

Alla som jobbar i kassa älskar mig. Att jag bidrar till lite längre kö. Att jag låter dem nästan knappa in…eller inte… eller jo … eller nej. Fast jo. Slå du in den där påsen. Så glad att vi reflekterade ordentligt över det här! Tack!

beslutsangest2

 

Här är två andra illusar på samma tema (den ena är från förra veckan, så ursäkta repetition):

chipsellerglass

beslutsangest

  1. Emma skriver:

    Du är klockren som alltid! :) Hööög igenkänning på parkeringsproblemet!

  2. Mickan skriver:

    Alltså den där parkeringsbilden, så fort jag såg den skickade jag den till Erik som är den som personifierar vel-parkering i Sverige. Senast idag, när vi hade jättebråttom och skulle på ett snabbt bankärende med två kids, regnet öste ner, han skyndade sig från jobbet….och valde ändå att lägga säkert två dyrbara minuter på att välja mellan sjuttio lediga platser…..jag får kli på hela kroppen av sånt därnt. Själv skulle jag aaaaldrig hålla på med något liknande beteende. /Mrs Självinsikt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..