3x barns tajming

Hur lyckas de vara så otajmade?? Eller bör jag kanske fråga mig hur JAG lyckas vara så otajmad alltid...?

Ni vet, man kämpar och kämpar för att de ska hålla sig vakna eftersom klockan är 16.30 och en powernap är INTE bra nu. På kvällen är det däremot ingen kamp för att hålla någon vaken minsann… WHY?!

Jag har gjort en lista för Babyshop på tre otajmade situationer med barn. Jag tänkte göra en uppföljning för jag kom på några till. Har ni fler? Kommentera GÄRNA!!

Här är en av bilderna:

tajming3b

Resten hittar ni här!

  1. Ina skriver:

    ”Så du vill GÅ till förskolan idag? OCH bära din egen väska? Jag tar med vagnen för säkehetsskull. Nähä nej du kommer orka? Och hem också? Okej, härligt, mitt stora barn :) (Åååååh så sött när hen går där själv med ryggsäcken på)”

    Vid hämtning (Eller varför inte redan efter halva vägen mot målet)

    ”Mina ben är TRÖTTA MAMMA VARFÖR TOG DU INTE MED VAGNEN?!?!??!!!!!”

  2. När man har en bebis så händer det allt för ofta att ungen precis har somnat/sover som skönast precis när man råkar ha en tid att passa, men ska man vara hemma hela dagen vill ungen absolut inte sova!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..