Majas 10 bästa ootd

Majsan fyller 4 år idag. Det måste firas med ett inlägg med topp 10 ootd (outfit of the day – tog mig låååång tid att fatta).

Majsan fyller 4 år idag. Det måste firas med ett inlägg med topp 10 ootd (outfit of the day – tog mig låååång tid att fatta).
Hon har sedan rätt pluttig ålder verkligen varit bestämd med vad hon ska ha på sig. Till exempel gick vi, efter månader av vägran att ta på jacka, och köpte en lila jacka som hon valde själv. Jag tänkte att nu håller väl det här ett litet tag, sedan börjas det väl med vägran igen. Men icke. Inte en enda gång. Hon vill bara inte ha den jackan vi hade erbjudit henne förut.
Hon bestämmer själv. Och tur det, för hon kommer på saker jag aldrig skulle tänkt på. En blivande modeguru, indeed.

1

Outfit 1: Bondestyle här. Ska kännas som att man kommer ut från ladugården och äntligen får ta dagens första napp. Mössa eller keps… Varför välja?

7

Outfit 2: Cykelhjälm är alltid ett säkert kort. Dra till med ett par uppochnedvända solbrillor och succén är ett faktum! Inte underligt hon ser så nöjd ut!

5

Outfit 3: På tal om cykelhjälm. En helt vanlig dag på väg till förskolan piggas upp av accessoarer – cykelhjälm och plasthäst. Ja och snutte förstås. Men den är ju given.

 

8

Outfit 4: Gosedjur ger din stil det lilla extra, så många som möjligt. Saknas det något? Dra på dig en ballerinadräkt över vad du än har på dig. Ta-daa!

 

4

Outfit 5: Vad kan bli fel med en svans? Elefantdräkt, fleecetröja och heliumballong.
Men hur det ser ut framifrån?

4b

Såhär! Brillor och napp, så klart!

 

9

Outfit 6: Långärmad rostbrun t-shirt, rosa prinsessklänning och så pirathatt. En sån klassiker!

 

11

Outfit 7: Så mainstream att bara ha pyjamas vid läggdags. Piffa till med glittriga dojor, ett pannband och en mössa. Se till att mössan håller upprätt form.
Om det är en chihuahua i kopplet? Nej en pulka såklart, såå 2017!

6

Outfit 8: Stilen kallar vi ”turistande dam”. Pannbandet kommer igen. Denna gång tillsammans med leopardbrallan, halsbandet och ryggsäcken. Smycka gärna tröjan med extra rosett. Och glöm inte tatueringarna!

13

Outfit 9: mönster is tha shit! Regnbågsbralla (sydd av @lojsilusen), randig klänning, hjärtig jacka, snöleo-fleece och så batman-mössan såklart.

Sist men inte minst:

14

Outfit 10: tigerdräkten. Storlek 92. Funkar ju fortfarande…typ.

Och ja, det är ju samma dräkt som hon hade på sig när vi tog de här stageade fotot till en intervju!

IMG_0902

Hoppas ni fått mycket inspiration!

  1. Alltså jag döör!😂 Så fantastiskt härligt beskrivet; hon är ascool ju!
    Och precis som många ovan så har även jag hög igenkänningsfaktor. Min 5-åring, och tillika barn nr 2 av 2, är lite av samma skrot och korn. Har funderat på varför barn nr 1 är så mycket mer ”innanför boxen”(gissar på typiskt äldsta barnet-syndrom) medan nr 2 propsar på egna cirklar och ovaler (är yngsta barnet-syndrom något kanske?).

  2. Fantastiskt! Min femåring visste också mycket tidigt själv vad hon ville ha på sig. Med järnvilja, så vi lät henne hållas. Hon gick runt i rosa kläder, mestadels klänningar, hela tiden. Ingen annan färg dög. Oj vad man får åsikter från vuxna om det!!! Nu som femåring har situationen lugnat ned sig väsentligt. Hon har en ganska avslappnad och rätt funtionell stil numera, dock bestämmer hon allt själv.

  3. Haha, jag dör! Det är som att kolla på min egen 4-åriga dotter! Exakt samma stil. Så underbart 💞

  4. Min fyraåring är likadan. Precis likadan. Folk med mer traditionellt stylish kids har barn utan integritet. Säger vi. Min kollegas barn var likadana. Hon säger ”Låt dem hållas. De lär sig hitta sin egen stil tidigare då och blir extremcoola och stilsäkra tweens”. Min mamma klädde mig tills jag var tolv och jag har ju fortfarande ingen stil, så det stämmer säkert.

  5. Älskar detta! Min 5-åring är likadan och har varit från dag 1 nästan. Tycker det är fint att ge barnet ett område där de bestämmer själva för att förstärka känslan av delaktighet och att deras tankar och åsikter också är viktiga. Sen att de ser ut som hej kom och hjälp mig, det är inte så viktigt…. Mest underhållande 😂

  6. Haha, älskar hennes stil! Skitglammig ju, man borde själv vara bättre på att glamma till det i vardagen ;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..