0/10or united

Apropå inlägget om att inte kunna vara ljummen så vill jag bara säga att ni är bäst! Det är så sjukt skönt att dela med sig av saker med er! Vi kör en 0/10-fest! Helt klart!

Om jag ska fortsätta analysera lite på samma tema så är det nog så att jag varit en tia både när det känts bra men också när det inte känts bra, lite tvångsmässigt liksom. Och då landade jag i att jag FÅR vara noll, att det är okej. Och då blir det också lättare att hantera när jag varit tio. För att det inte är så att jag alltid ska vara så mycket. För det orkar inte riktigt mitt psyke med, när den sociala baksmällan kommer. Händer det bara då och då så är det lättare att hantera och jag kan till och med uppskatta det (nästan i alla fall). Speciellt nu när jag vet att vi 0/10:or är så många!!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Men här kommer en hint om vad jag gjort ikväll: 

2-30

Och så har jag glömt skriva att jag i helgen köpte en tavla!! Det gör man ju inte varje dag. SÅ GLAD är jag! Här ligger den, den är målad på plexiglas:

2-31

Konstnär: Malin Gebre-Medhin. Hon ställer ut i Sandvikens konsthall i juni. Åk dit om ni är i närheten!

  1. Ni har flyttat till det område där min kära syster bor. Leta upp na! Hon är himla trevlig (kommer upplevas som 0 först men hon kryper upp till en härlig 6:a inom kort). Hon har en dotter som pendlar mellan 0 och 10 så det kanske är något för er att umgås med? Skulle ju vara himla trevligt säkert!

    Btw – sjukt kul att ni har fött en pod! Älskar båda era bloggar mucho!

    1. Vad kuuuul! Har hon bott länge eller ny?
      Kul också att du är pepp på pod!! Vi är också sååå pepp o hoppas det kommer bli bra!! ❤❤❤

    1. JAA! Självklart!! Vi är tvungna att invänta alla möbler till vardagsrummet innan vi bestämmer plats för den! Fast nu vet vi nog var den ska sitta… Återkommer ! :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..