Typiskt barn …

Varför gör de såhär?

evilplan

Men nej nej jag är INTE bitter över att väckarklockan fick användas i morse. Inte alls! Jag tyckte bara det var roligt, med tanke på de tidiga morgnar vi släpat oss upp hela långhelgen! Ho ho ho så tokigt!

Att de börjat köra varannan kväll vaken är jag inte alls irriterad över heller! Det är ju också bara sååå tokigt! Ha. Ha.

 

  1. Okej nu kör jag lite mer bitterhet även här. Våra barn, VARJE NATT!!! Exakt den bilden!!! Tänker hämnas så hårt när de är tonåringar. Gnällde en stund på j9bbet härom dagen och fick genast en arsenal av äldre kollegor som minsann har vuxna barn ”de aldrig ser längre, det gäller att njuta av den korta stunder de är små!” Blargh!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..