Vi har blivit med pod

Efter lååååååång och relativt trygg relation har Betan och jag kommit fram till att vi är redo för pod. Värkarna satte igång i tisdags och på onsdagkvällen klämde vi ur oss första avsnittet. Betan vårdade det sedan ypperligt och klippte navelsträngar till höger och vänster. Nu är hen här. Namnet är Parenteser. Den finns på iTunes (jag lyssnar i appen podcaster).

Avsnitt 1 har det givna namnet Fis-Herman. 

https://m.soundcloud.com/user-390132221/1-fis-herman
Välkomna med önskemål om ämnen som vi kan djupanalysera på ytterst oprofessionell nivå!

 1. Inte på acast? Där verkar det mesta annat finnas men nu har det gått såpass lång tid att jag misströstar :(

  1. Inte än! Tror vi måste höra av oss till dem för att den ska komma in där… ska kolla på’t! ❤

 2. Sofie skriver:

  Sitter och lyssnar på ”Skammen” just nu. Hörde om den taskiga kommentaren. Ville bara säga att jag tycker att ni är skitbra! Jag var en av de som inte kommenterade (eftersom jag inte vet i f-n hur man gör det på iTunes) men jag tycker inte att ni är usla för det :-)

  1. Ååååå tack snälla!! Gu va skönt att höra i pms-dimman! ❤

 3. Jaaa! Utan att ens ha hunnit lyssna (vilket jag ska göra alldeles snart) så blir jag superglad över denna nyhet. Hurra! Två bra, smarta människor som gör pod tillsammans måste ju va fantastiskt bra! :)

  1. Wiiiii!!! Vi hoppas det!!! Vi är superpepp i alla fall 😄😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..