I annonssamarbete med ADLIBRIS

Smart tips för egentid i sommar!

Vi ska starta en bokcirkel, som jag nämnt tidigare. Man kan inte anklaga oss för att rusa in i något. Hittills har vi inte ens fått till det första mötet. Men så är det ju. Tre olika livspussel som ska matchas. Men snart så!

Sedan ska man ju förstås hitta tiden att läsa. Jag var bekymrad över detta efter som jag typ jobbar varje kväll fram tills jag stupar i säng. När ska jag klämma in bokläsning!? Jag VILL ju verkligen läsa! Har ett supersug efter den där tillgången till en annan värld som man får när man läser.

Nu har jag i alla fall hittat lösningen: ljudböcker! Som om det var något nytt, tänker ni nu. Men för mig är det nytt, och jag älskar det! Nu kan jag teckna på kvällarna OCH läsa bok – med öronen – samtidigt!

I sommar ska jag ligga på playan och lyssna på Malin Wollins Till min dotter. Adlibris har en kampanj för sommaren där man får köpa tre ljudböcker för 149 kr fram till 30 juni. Så bara in och shoppa loss!

Men hallå, sommaren? tänker ni nu, för en småbarnsförälder innebär det väl knappast att man är ledig med tid för bokläsning?! Men lugn bara lugn, jag har en lösning där med – hörlurar!

adlibris

Psst! Ljudisolerande lurar kan vara en bra idé.

Trevlig lyssning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..