När man är disträ … sjukt roliga kommentarer från er!

Världens bästa läsare (ja alltså ni) delade med sig av SÅ roliga kommentarer på mitt inlägg om att vara så disträ att man rakar ena armhålan och missar en båt.

Världens bästa läsare (ja alltså ni) delade med sig av SÅ roliga kommentarer på mitt inlägg om att vara så disträ att man rakar ena armhålan och missar en båt.

Nu vill jag se till att alla får ta del av denna skrattfest! Tack!!

 

Jag gick ut genom dörren med en blå och en röd sko en gång. Inte för att jag blev avbruten utan för att huvudet var någon helt annan stans. Tur att min man påpekade det innan vi åkte iväg…

Gick till jobbet med bara en lins. Lite jobbigt mot slutet av dagen. Bara ett öga med mascara (annan gång). Bara ett örhänge (annan gång). Tröjan utochinvänd. Halva tvätten upphängd på tork, andra halvan torkar ihopknycklad i tvättpåsen.

Jag är lite av en expert att göra saker till hälften, redan innan jag fick barn. Jag påbörjar en sak, kommer på att jag hade glömt göra en annan sak, börjar göra den andra saken, upptäcker en tredje sak som måste göras, påbörjar den tredje saken, kommer på att jag glömde bort den första saken, fortsätter på den första saken… osv osv i all oändlighet. Typ. Påpekar min sambo att jag inte gjort nåt klart så blir det bara ännu värre och tar ännu längre tid.

Mig på pricken. Väääärldens mest lättdistaherade människa. O jag är lärare/fritidspedagog så jag får kämpa som f a n ibland på jobbet kan jag säga. Hemma kan d både vara bättre o sämre. Haha. Jag kan vara på väg att sätta på tvätt/laga mat/sy på ett pysselprojekt/messa/tömma en garderob typ på samma gång. Ibland funkar det.

Vi var på kalas hos barnens kusin, och jag satt och pratade med min svägerska. Blev avbruten av sonen som behövde hjälp. Några minuter senare gick jag tillbaka till bordet och fortsatte prata om det vi pratat om innan jag blev avbruten. Min svägerska såg så förvirrad ut när jag fortsatte prata. Tills jag insåg att det inte var den svägerskan jag pratat med först, utan hennes syster.

Var ute och åt med vänner. Jag fick gå iväg och amma. När jag kom tillbaka till bordet var all mat avdukad. De andra trodde jag ätit klart. Lite snopet.

Skulle ta en snabbdusch, blev avbruten (av något, minns inte vad, men helt säkert barnrelaterat). Insåg tre timmar senare att jag inte sköljt bort schampot ur håret…

Hade precis duschat o skulle upp på övervåningen o hämta nya trosor tidigare idag. Då börjar bebis skrika o jag måste genast amma. Sätter mig utan trosor o byxor i kökssoffan o börjar ge henne mat. Då sticker plötsligt en manlig granne in huvudet o frågar om han kan låna en grej…

Innan barnen: kunde gå fram o tillbaka mellan hemma o hållplatsen för att jag glömt kvar nåt viktigt. Rekordet är sju vändor!
Efter barnen: jag är inte trött, jag är Zombievaken…!

Rafs-städade efter frukosten och slängde brödkniven i soporna. Föste ihop smulorna och slängde dem med en bestämd schvung rakt ner på köksgolvet. Sen: ”eeehhh???”

Mitt stoltaste mest virriga ögonblick när jag blev erbjuden att hänga med en kompis på en veckas kurs på annan ort. Jag tackar glatt ja och ansöker om semester på jobbet…..just ja….nån som kanske borde kolla med pappan om det funkar att han hämtar och lämnar…ehhh….den där lilla alltid närvarande personen glömde jag bort en sekund…

Välling i kaffebryggaren. Kaffekoppar hittar jag JÄMT i micron sisådär 6h efter jag tänkt dricka dem….

Vi bor på en ö i Singapore just nu men priset när storhandling skulle ske och jag märker i affären att jag inte har några skor…

Målat en fot (naglar).

Sminkat ett öga.

Vet inte HUR många halva filmer/serier jag sett….

Hade nattat sonen, tog på mig glasögonen och slog mig ner för att se på tv och tänkte ”fasiken vad mörkt det är”. Insåg att jag tagit på mig solbrillorna…

Tokiga och halvfärdiga resultat. Jag kom till ett möte med ett målat öga. Min man påpekade missöde när han såg mig men det var först senare på kvällen.

Jag har även försökt brygga kaffe på välling…

Jag hade nyss blivit 2 barnsmamma, sömnbrist och amningshjärna resulterade i att jag var på väg ut genom dörren med 2 olika skor. Som tur var började sonen på 3 år skratta och undrade om jag skulle ha så.

Väldigt mycket igenkänning från småbarntiden. Man kan hitta märkliga saker i kylen också. Saker som inte hör hemma alls där – som till exempel sin plånbok. :)

Inom en vecka:

Körde också på 1 rakad armhåla! Sen bikini på stranden hela dagen och rolig upptäckt av detta på kvällen.

Skulle handla och kom på när jag knöt skorna att jag skulle in och hämta plånboken också. Så jag gick ut och låste dörren. När jag cyklat en liten bit kom jag på att jag glömt plånboken. Vände tillbaka hem för att hämta. Blev avbruten av tanken ”åh måste ha med mig den där pennan på bordet där, vet aldrig vad man behöver en penna till”. Jag hämtade alltså pennan och cyklade hela vägen till affären. När jag skulle gå in och köpa min då extremt efterlängtade kaka insåg jag att jag glömt plånboken. Då cyklade jag hem och det blev ingen kaka.

niarsaroliga

Och så en tröstande kommentar om man känner att man är lite väääääl disträ ibland:

Vill bara poängtera en sak o d är att vi som är såhär oftast har ett MYCKET rikt inre liv och tankar o idéer som far=mkt flexibla o lekfulla i tanken allt som oftast. Det är sällan tråkigt m en sådan kreativ virrpanna t fru för min man o son. Lite mer struktur o bättre på planeringsförmåga hade man ju kunnat önska (ibland) men det händer saker i alla fall!!

 

 1. Sitter på en bänk och tittar på dottern som badar med sin pappa i sjön. Slår en blick i vagnen för att kolla till min lilla tremånaders. En våg av fasa går genom kroppen, vagnen är tom! Som tur är för att han ligger fastsugen vid mitt bröst i min famn.

 2. Jag satt i soffan och ammade. Bebisen somnade och vrålhungrig tar jag mig ut i köket för att göra mig en kvällsmacka. Kommer tillbaka till soffan, sätter mig och stirrar sen lite förvirrat på det jag tagit med från köket och nu sitter med i ena handen: en äggklocka.
  Har även borstat tänderna med tvål ur pumpen. Mums!

 3. Haha! Vad rolig läsning.. jag är inte sämst! Det jag mest irriterar mig på som jag gör nästan dagligen nu med två småbarn är att jag letar frenetiskt efter min mobil för att ringa min mobil som jag inte hittar……

  1. Jag har letat efter mobilen samtidigt som jag ringt i den el hållit i den. En klassiker. En annan att tänka att jag borde kunna ringa nycklarna!!! Glasögonen har jag letat efter nä de varit uppe på huvudet.

 4. Påminner mig om när jag är ute och rider och min man ringer min kusin som rider med, självklart har jag glömt min mobil han frågar var fjärrkontrollen är då han inte har lust att se på nick junior hela kvällen. Men hade ingen aning såklart när jag kom hem hade han hittat den i skafferiet.

  Amning hjärnan med första barnet gången jag skulle köra hem mitt kusinbarn. Glömde svänga av och köra in på hennes gata typ fyra gånger. Blev många vändor med att vända köra runt. Glömde av de hela tiden. Sträckan är bara 1,5km

 5. Handlade massa mat, betalde, gick hem, skulle börja packa ur barnvagnen, inte en enda matpåse? Blev helt ställd, kunde inte ens komma på vart maten kunde vara. Packar i ungen igen och går hela långa vägen tillbaka.
  Kassörskan bara skrattar åt mig och sa att jag bara lämnat allt opackat på bandet och gått…

  1. Ursäkta, jag råkade skriva en kommentar om alla inlägg o en till Louise/hejhejvardag. Men jag skrattade varmt åt ditt inlägg om de glömda varorna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..