Kommentarer på bloggen, ser ni dem?

Ny sajt med lite barnsjukdomar …??

UPPDATERING: det verkar var på telefon man inte ser kommentarer! Via dator syns de verkar det som!

Ni kanske har märkt att sajten förändrats lite, eller det vet jag för några har kommenterat.

Jag har inte kollat tillräckligt från dator, men en del säger att det är för stort typsnitt där. Från telen är det ju bra, eller hur? 

Jag tycker alltid att förändringar är jobbiga. Även om de är bra! Typ som när man möblerar om. Känner alltid att det ser fel ut. Tvingar mig själv att avvakta lite och sedan gillar jag det! Jag tror jag kommer känna så med ny sajten. Jag tycker inte riktigt den ser klar ut, men det är ju för att den är så förenklad. Men det blir nog bra. Bara det känns bra att läsa och att det där hoppandet pga annonser upphör!! Något mer som jag hoppas upphör är reklamen för plastikkirurgi. (Jag har mejlat om det).

Men en sak som är lite väl förenklad just nu är kommentarsfältet. Jag ser i min app att jag får kommentarer, jag svarar också. Så skulle jag idag gå in och skärmdumpa en såååå fin kommentar för att jag tänkte att det skulle se finare ut från bloggsidan än från WP-appen, så syns det inte?? 

Så en viktig fråga nu: SER NI KOMMENTARER? Och ni som kommenterat på typ tre senaste inläggen: har ni fått notis om att jag svarat?

Misstänker att detta kommer lösas snart, men vill ändå att ni ska veta att jag ser era kommentarer OCH att jag svarar!!!

Misstänker att detta kommer lösas snart, men vill ändå att ni ska veta att jag ser era kommentarer OCH att jag svarar!!!

Misstänker att detta kommer lösas snart, men vill ändå att ni ska veta att jag ser era kommentarer OCH att jag svarar! 

Ni som ju skrivit så intressanta saker på snygghets-inlägget! Och på flera andra inlägg för den delen! Vill att alla ska kunna läsa det!

Hoppas det börjar synas igen snart!!! Ni är ju A och O i denna blorre!!!!!


Come back!!! Come baaack! (Hoppas ni hör/ser Rose framför er nu, annars riskerar jag att verka konstig. Vilken vore synd eftersom jag hittills gett ett så normalt intryck).

 1. Jrnny skriver:

  Jag ser kommentarer på mobilen!

 2. Agnes skriver:

  Vet inte om min kommentar på gamla ”vi måste höja våra röster” räknas in här, men jag ser inget svar från dig på den och fick heller ingen notis om att det kommit fler kommentarer från läsare (vilket jag såg nu när jag gick in för att kolla)

  1. Jag läste och skulle svara och sedan kom dagens inlägg ut istället! Så att du inte fått svar från mig är bara mitt fel!! Tack för din kommentar!!! Jag påmindes om hur viktigt detta ämne är och hur SJUKT svårt det är att hitta balans!!!

 3. Maria skriver:

  Jodå, jag till och med hör Roses brutna stämma, älskar såna referenser mitt i nåt annat! Ser kommentarer från mobil gör jag också, check. Tack för toppenblogg!

  1. Tjoho taaaack!!! Och GÖTT att lite Rose uppskattas!! 😄

 4. Jenny skriver:

  Jag ser kommentarerna från mobilen!

  1. Jippi! Jag gör också det nu! Kanske en tillfällig bug! Så skönt!

 5. Anna skriver:

  Jag ser kommentarer i mobilen… =-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..