Pseudotvillingar – två bilder, olika freshness

Jag såg den här bilden från Kungahuset idag:

foto: Kungahuset

Och jag tänkte: GUD vad de ser rena ut!

När jag tänker på första tiden som tvåbarnspäron till pseudosar så är liksom inte ”rent” det som kommer upp först. Om man säger så.

Det är så mycket annat än just rent. Det är ju snor, bebisbajs, barnbajs, barnmat, bröstmjölk, avslag och svett. Det är också salvor, oljor, kiss och saliv. Så mycket av allt. Så lite som är rent.

Tänkte att jag skulle se om jag hittade något familjefoto från vår tid där i början, men det fanns såklart inte. Men faktiskt fanns det en på mig och barnen. Kanske inte i samma klass vad gäller freshness som rapporten från Kungahuset, men bra nära i alla fall.


Detaljer man inte får missa: blöja och våtservetter i handfatet, amningslinne, amningspads. 

Det var för övrigt under denna tid den här illusen kom till.

 1. Klantigt av dig att inte komma ihåg att anlita en hel stab av stylister och barnskötare. Sofia kom minsann ihåg det!

 2. Jag har bara så svårt för monarki. Jag får inte det att gå ihop med ett modernt, demokratiskt samhälle. Hur jag än försöker. ‘ Men dem är ju fina, trevliga,vanliga’. Ja, men det är fel, det går inte ihop med min hjärna.
  Anyway, vilken fin brud du var. Jättefint. Lycka till!
  PS. Gillar du kungahuset?

 3. klockrent!
  Din bild ser definitivt mer verklighetstrogen ut. Är nu hemma med en bebis på drygt 3 veckor och sonen på 17 månader samtidigt som min sambo jobbar borta på veckorna. Här är det inte mycket som är rent, fast skitigast är nog jag som knappt hinner duscha och byta alla mjölkkräkor som kommer på mig 😂

 4. Haha, precis vad jag också tänkte. Är hemma med en nyfödd bebis och även om det är fjärde barnet lyckas jag inte nu heller ta en bild utan kräktrasor eller mjölkfläckar. :)

 5. Söta pyttisar på båda bilderna 😊. Slår vad om att du o din familj hade sett stylish ut om ni hade preppat er och bokat tid hos fotograf oxå 😊!

  Imponerad av pseudotvillingföräldrar! Måste ju vara galet tufft att amma samtidigt som en sjövild ett och ett halvt- åring försöker klättra upp i köksskåpen!!!!

  Ha det toppen!

 6. Så klockrent.
  Dock även skönt att inte ha press på sig att se ut sådär inom någon vecka. Men å andra sidan kanske inte så svårt med stylister, frisörer, sminkörer, barnflickor mm mm mm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..