Almanacka 2018

Hallojs! Nu finns min almanacka till salu i min webbshop! Den kostar 199 kr + frakt. Format: A3.

  1. Hej! Jag är sent ute kanske och försöker få tag på en almanacka! Finns det några kvar? Jag får inte fram det på tictail.🤓

    1. Jag har pausat butiken eftersom jag är i Etiopien hela veckan och inte kan packa o leverera! Kör igång igen på måndag!

  2. Åh så fin! Jag läser din blogg och tycker den är spot on! Jag hade så gärna köpt denna men ser att det ”bara” är fyra kolumner, och eftersom jag promt ville bli 3 barns morsa så funkar den inte. Medskick inför 2019? *hoppas* :) Kram och tack

  3. Förra året tänkte jag att ”nästa år ska jag inte köpa en almanacka av jultidningsbarnen, jag ska vänta tills hejhejvardags kommer”. Vad tror du hände? Jo, jag köpte en almanacka av jultidningsbarnen (för typ en och en halv månader sedan) och bannar mig själv fortfarande. NÄSTA år ska jag INTE köpa almanacka av jultidningsbarnen!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..