Varsågoda – julkort kommer lastat!

Upprepar en del av orden från förra året:

Angående julkort. Jag tycker att man ska skala bort så mycket som möjligt om det skapar stress. Sedan tycker jag att många saker är kul och GER så mycket att jag ändå inte skalar bort för ”det blir ju så fint/roligt/härligt”.
Julkort är en sådan sak som jag senaste åren strukit. Det svider lite, för det finns en del personer som jag visar att jag tänker på enbart i samband med julkortet. Ni vet, sådana man inte hörs med, men ändå tänker på. Då har jag en chans att visa det med julkortet.

Har ni också strukit julkort? Eller blir detta inlägg en risig påminnelse om att ni hade velat men inte hunnit och nu svider det lite? Förlåt i så fall…

Om ni VILL skicka julkort men inte hunnit köpa så får ni ett gäng av mig här! Högerklicka och välj Spara bild, så har ni några julkort på datorn. Skriv ut och posta innan fredag (sista dagen med julfrimärke va? Eller va fasen, det spelar ju INGEN roll om det kommer efter jul!) eller enklast av allt: skicka digitalt.

 

 1. Elin skriver:

  Jag har alltid ritat mina egna men har nu låtit femåringen ta över en del av produktionen. 😉

 2. K skriver:

  En liten tanke: varför inte skriva till dessa personer någon annan tid på året istället om det känns som om ni skulle vilja upprätthålla kontakten? Ni kanske har en något lugnare period?
  Vi åker alltid utomlands veckan innan jul så de senaste åren har jag skickat slutet-av-novemberhälsningar så slipper jag både stress och dåligt samvete. Fast iblan är de mer oväntade hälsningarna mer uppskattade och då drunknar de inte heller i alla andra hälsningar och göromål hos mottagaren. Kanske Glad mars passar?
  Tack för fantastisk blogg!

 3. Miriam skriver:

  Ja jag har också skippat julkort, svider lite för mig med

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..