Dagens illus: att vara sjuk och vabba samtidigt

Barns baciller går helt klart på något annat än vuxnas. Vuxen med feber: däckad. Barn med feber: som vanligt. Fast lite mer rastlös pga instängd hemma.

 1. Emman skriver:

  Alltså! Huuuur klockren! Här har det varit sjukstuga sedan nyår med endast 10 dagar på förskola… Är själv gravid med andra barnet och har en katastrofkräkperiod. Hemma med 2,5-åring med 39 i feber och som ÄR SOM VANLIGT, minus jag-kan-leka-själv plus mindre tålamod och en enorm rastlöshet. Vaaaad göra!? Jo, jag läser din blogg och får SKRATTA iaf en gång om dagen. =lycka <3

 2. En annan sak: fick läkarmissionens tidning nyss o blev så glad. Fint kort o reportage im din resa till Addis Abeba.

 3. Så kan det vara ibland. 😬 Bästa är när båda är lite lagom sjuka o gillar att ta det lugnt. Om jag är frisk blir jag lite rastlös mot dagens slut. (Lyxproblem) En gång kom min fina svärmor så jag kunde sova 2 h extra då jag var asfebrig o lite magsjuk fortf. Orkade knappt ta hand om lillkotten, då 1.5.

 4. Ett knep är att själv köra på alvedon eller Ipren medan barnen inget får…

  (OBS! Förutsatt att deras allmäntillstånd är tillräckligt bra förstås…)

  1. Anna skriver:

   😚😊❤

 5. Emma skriver:

  Relaterar. Jag gick och lämnade på förskolan som vanligt. Väl hemma kommer magsjukan som ett fint brev på posten (eller splashande på golvet snarare). Panik! Barnen måste ju hem, nu! Men jag kan ju inte hämta… Ringde runt och fick till slut hem barnen. Det var ingen rolig dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..