ANNONS

Saliv!

/

Jag har tre kvällar i rad haft läggningar som tar liiiite för lång tid och gör mig liiiiite för irriterad… Och det är så ruttet!! Känns som att hela dagen sabbas och allt jag kan minnas är att jag pyst ut en massa irritation. Usch!!

(såhär mysigt var det INTE mot slutet…)

Nu ska jag bort i helgen också. Vilket ska bli superkul (har inte ens dagen-innan-avfärd-ångest! (okej lite nu då pga läggningar)) (älska parenteser). Försöker tänka att jag är med barnen så mycket och så många kvällar och dagar och att detta bara är tre i en himla massa och det är lugnt! Men ja, nu har det ju inte gått så lång tid sedan senaste snäset så jag är inte redo för pepptalk från mig själv än.

Hur som helst så var det en kul dag. Flisan och jag spelade in film på uppdrag. Och så passade vi på att göra en själva. Med nytt tema! ”Om man behandlade sin partner som man behandlar sina barn”. Här är den:

2
45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00