Finns det fler som jag?

Jag kl. 8.14:

NU MÅSTE VI GÅÅÅÅÅ!!!!! Skynda!!!!!!!! Öka!!!

Jag kl. 8.15:

Hmm jag ska sopa lite under matbordet. Kanske måste ta lite lypsyl också. Nu har vi verkligen bråttom. Kanske måste snabbputsa skorna lite.

Varför GÖR jag såhär? Kan seriöst komma på att jag ska ta bort nagellack sekunden efter att jag tänkt ”nu är det bråttom om jag ska hinna med bussen”.

Why?!

 1. V skriver:

  Åh herregud jag trodde bara det var jag som var sån!! Även om morgonen har flutit på rätt okej (eller kanske just det därför) så blir jag helt knäpp precis minuterna innan vi ska gå och kommer på tusen småsaker som jag skulle kunna hinna med… Ska bara, ska bara… Det är lite maniskt alltså! Jag tror att det är särskilt när ungarna är klara och står och väntar i hallen.. det är DÅ känslan kommer av att ”nä men jag hinner nog”. Sen får vi springa ut till bilen och skynda in till dagis, stressa stressa…! <3

 2. Maria skriver:

  Jag har någon tvångsmässig grej att jag alltid ska åka hemifrån i sista minuten. Har jag gott om tid så gör jag allting extra långsamt eller kommer på olika sista-minuten-grejer så att jag ändå måste stressa röven av mig mot slutet. Varför gör jag så? Måste vara någon form av självdestruktivitet. Har inga barn.

 3. Helena skriver:

  hi-hii! Vi är flere än du tror, med eller utan barn hemma.Min kompis man berättade att när han och hans hustru har bråttom att komma iväg så säger hon: ”jag kommer just! ” och så sätter hon sig ner och börjar läsa tidningen !!
  Därför har vi 2 bilar, tillade han.

 4. Hanna skriver:

  Check på den! Kissa en gång till, ställa i ordning skor i hallen, springa ut med soppåsen, lite mer spray i håret, leta efter just rätt läppglans i väskan, vattna lite på blomman som ser ledsen ut i köksfönstret, vika ihop filtarna och puffa till kuddarna i soffan, lägga barnens pyjamaser på rätt plats etc etc. Det finns alltid ngt att fixa med just när man ska iväg. För min del handlar det också om att jag efter jobbet vill komma hem till någorlunda ordning. Tyvärr tänker inte min man likadant när han lämnar barnen utan han gör enbart det nödvändigaste på mornarna. Detta resulterar i att mitt plockrace ändå ”måste” dras igång då han lämnar och jag hämtar. Igenkänning på det fenomenet, någon?

 5. Gina skriver:

  Igenkänningen är stor!!! OMG, jag har alltid något litet att fixa till, speciellt om jag inte har tid så försöker jag klämma in något mer..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..