ANNONS

Att prata

/

Jag är på kompishelg i Malmö. Vi har pratat oavbrutet sedan fredag kl 14 då två av tre sågs för att ta tåget ner. Sedan pratade vi vidare och så pass länge att vi fick restaurangnotan utan att ha bett om den och lämnade restaurangen – fortfarande babblandes – när de började plocka bort vaser och ställa iordning borden. Ja vi var absolut sist att lämna stället. Pratet fortsatte på hotellrummet tills vi somnade. Osäkert om vi pratade i sömnen också, mest troligt gjorde vi det. Sedan pratade vi från morgon fram till nu, kl 20. Nu är jag tyst och bloggar. Känner att jag samlar ihop energi för att prata vidare.

Lyssna på detta: vi har bord kl 21. 21!!!! Då är man ju liksom redo att räkna ner till sov. Men med hjälp av babbel ska vi klara oss. We can do it!!

Två sekunders tystnad när bilden togs!

ps: hade tröjan bakochfram mer än halva dagen igår och idag gick jag med köpelappen kvar på brallan hela dagen. #småbarnsmorsa

2
61

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00