Nya tag imorgon

Ooookej. Skrev ett irriterat inlägg. Tog bort det och skrev ett förklarande inlägg till att jag tagit bort för de som hunnit läsa eller följer via Bloglovin där borttagna inlägg ofta ligger kvar.

Kände att DET inlägget inte heller blev bra och tog bort.

Känner att jag nu lägger ner bloggandet för idag. Nya tag imorgon.

Mvh världens veligaste människa

 1. Sara skriver:

  Jag förstå att du blir velig med inläggen. Perfektion som måste upphållas!😁❤ jag har ärligt talat inte läst ETT ENDA inlägg som jag tyckte var halvdant eller inte höll med om. Du är helt fantastisk!! Sluta aldrig skriva! Och så är stämnkngen bland kommentarerna så fiiiiiin. Puss på alla!

  1. Nu börjar jag nästan gråta! Så himla fint! TACK!!! <3
   Och jag älskar också stämningen i kommentarsfälten – alltså jag har världens finaste läsare!

 2. Ida skriver:

  Vet du, jag tänker att det är helt ok att bli lite arg och frustrerad också. Och det är ok att ångra det. Och det är ok att ångra både ilskan och ångern. Haha. Jag tyckte det var befriande inlägg. Och håller med. Kan inte folk bara försöka göra sitt jobb?

  1. Heeeej! TACK!!! och hahah ja man får ångra sig!
   Egentligen tror jag inte att jag kände så mycket ånger över ilskan, utan mer att jag skrev om den. Inte ilskan i sig utan företagen den riktade sig mot. Jag har själv svårt för när offentliga personer klagar på företag i sina sociala kanaler. Inte i de fall ett företag agerat sexistiskt eller rasistiskt eller dylikt. Men om jag liksom drabbas av en försening eller annat som ett företag kanske inte egentligen rår så mkt för så känns det liiiite fult att outa dem på blogg. INTE på min privata FB eller i mass-sms till hela min telefonlista, men liksom såhär. Är det verkligen vad jag vill använda den här plattformen till? Nja..
   SÅ, tack att jag fick reflektera en runda till. Jag kommer säkert snudda vid detta många gånger haha!
   Och för att vara tydlig: man FÅR vara ilsken och irriterad!! Faktiskt BÖR man vara det med jämna mellanrum ;)
   Och man får backa och ändra sig :)
   TACK igen för pepp <3

 3. Cat skriver:

  Jag tyckte att de andra inläggen var bra. Satt och kände igen mig helt i det första.

  1. TACK!! <3
   Och som jag skrev här ovan: själva irritationen var inte anledningen att jag tog bort, mer en tanke om hur saker som drabbar mig personligen ska outas med företagsnamn på en blogg… vet inte… men irritationen kvarstår, i alla fall mot di dära som (inte) levererar paket ;)

 4. Tyckte första inlägget var berättigat och ändå skrivet lite kul (även om det inte var kul för dig)! Jag (ta i trä) har aldrig blivit av med något och använder skicka lätt som kostar 58kr. Så litet tips!

  1. skönt att höra att folk INTE drabbas! Känns lite unikt ;)
   Jag tror jag använt skicka lätt nån gång också… Ska spana in igen!
   Tack o kram!

 5. Emma skriver:

  Ha ha, läste förklarande inlägget och fattade trots att jag inte läst det första inlägget, det var inget konstigt med det. Jag tyckte det var bra.
  Tack för att du bjuder så mycket på dig själv. Jag ligger just nu uthälld i en fåtölj efter sonens barnkalas och var tvungen att söka på ”social baksmälla” i din blogg för att få lite känsla av samhörighet och bekräftelse på att jag inte är helt störd. Väldigt trevligt kalas och käcka samtal med föräldrar och allt gick bra men, jag är heeelt slut och orkar inte göra något mer idag. Att ha in folk i mitt hem och konversera med dem och vara alert värdinna suger fullständigt musten ur mig. Maken leker med barnen och deras presenter men jag har nog inte ens pratat med dem sedan alla gästerna gick. Tänker att jag borde ta en promenad och rensa skallen men tog en till portion tårta istället. Sonen är jättenöjd och det känns så skönt men just nu är jag så självcentrerad, stackars barn. Min man är helt oberörd, som vanligt. Tyckte inte alls det var pinsamt att han ställde fram en tallrik som var smutsig (inte blivit helt ren i diskmaskinen) till en förälder som skulle stanna en liten stund. Hur kan man inte se det innan?!? Pinsamt. Sa jag förresten något olämpligt? Eller rättare sagt, hörde folk mitt olämpliga pladder?

  1. Men asså sociala baksmällan! GAAAH!!! Orkar ej! Hade den IDAG, gentemot min MAN?! Herregud… för ett par veckor sedan lyste den med sin frånvaro trots situationer där den verkligen kunde dykt upp. Men nu tar den igen sig kan man säga…
   PEPP OCH KRAM TILL DIG från en som också blir HELT slut av kalas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..