Svårtolkat?

Konversation med en snart 6-åring.

Jag: – Märta! Jag är så glad att ni är hemma!

Märta: – Rumpa.

Snart 6-åringen när hon var litemerän-5-åringen

 1. Sanna skriver:

  Hon kanske tyckte det blev lite för känslosamt! 😊 Sådär kan min sjuåring också säga om jag säger något som väcker känslor hos honom, eller om han blir lite generad för nåt osv. och han inte riktigt vet vad han ska svara tillbaka.
  Fast han kan säga det i alla andra möjliga sammanhang också såklart 😀

 2. Rumpa är en rimlig hälsningsfras.

  Iallafall om jag ska utgå ifrån min 6 åring. Hon verkar gilla ordet. Hittar på små sånger där rumpa är det vanligast förekommande ordet.

 3. e skriver:

  verkar ljuuuvt! min 2åring går upp för trappan och gallskriker/gråter hysteriskt att jag ska bära ner honom. igår höll det på i 1 1/2 h innan jag fick stopp på det… jag har burit honom en hel del iofs för jag vill att det ska va (lugnt och tyst) rättvist mellan barnen och att han ska få känna sig liten ibland med.. han har en lillebror på 8 mån.. men nu måste jag sätta stopp för det! usch .. hade vart kul och höra om hur ni hade det i dom åldrarna och va du brukade hitta på? stor kram till dig och för allt du gör! ♡

 4. Simon skriver:

  Nånstans håller jag ändå ”rumpa” som ett något högre stående och värdigare svar än ”bajs” på var och varannan hälsning eller fråga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..