Är det fredag??

Jag är helt förvirrad vad gäller dagar. Mina föräldrar har varit här ons–fre och barnen var därför hemma igår. Så i onsdags var det alltså fredag och igår var det lördag och idag är det söndag fast barnen är hos dagmamma och jag har jobbat. Fast så är det fredag och jag ska samla ihop krafter att köra fredagsplocket och sedan är det helg.

Så förvirrande.

Dessutom har jag känt mig så sömnig och trött idag och inte fattat varför. Men så fick jag info om att det är internationella sömndagen idag, så då blev det förklarat.

Förresten. En fundering kring den hära internationella sömndagen. Ska man som småbarnspäron bli upprörd pga år av kass sömn eller ska man känna sig firad pga mer eller mindre sovande hela dagarna? Är det lite av en ”glaset är halvfullt/halvtomt”-fråga??

Så filosofiskt avslut på detta inlägg.

Trevlig helg hörrni!

  1. Emelie skriver:

    Vi kollade på sista På spåret på söndagen eftersom jag var för trött att se det både fredag och lördag. Så på söndagskvällen var jag övertygad om att jag hade hela helgen framför mig. Vilket sjukt hån att behöva få upp mig och barnen till jobb/föris på morgonen sen.

  2. Ylva skriver:

    Jag känner mig definitivt kränkt av den internationella sömndagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..