En lördag fylld av fynd

Denna lördag har varit festlig minsann. Och fylld av fynd.

Det hela började med att en frukost som dukades fram på detta kreativa sätt:

Senare skulle jag plocka fram en bricka och gjorde ett riktigt fynd:

En tröja som varit borta länge OCH en bit korv från… jag vet inte när?

Därefter gjorde jag ett till fynd, som jag i alla fall vet var från igår:

Marsipanägg! Mmm äta eller inte äta, det är frågan… skoja! Klart det ska ätas!

Efter denna spännande förmiddag, som också innehöll ett besök på badhuset (inklusive klassikern ”åka hem och hämta badkläder man glömt”), så åkte vi till stan och besökte min kompis Lisa Lings utställning.
Spana in hennes grymma tavlor och produkter!

(Hur man går på utställning med två barn? Svar: iPad.)

Och förutom att hänga i denna snygga miljö i några timmar så investerade vi i dessa superfina koppar. Kolla!

Och allt var lugnt och fridfullt ända tills vi åkte hem!

SKOJA!

Det var fyrtioelva brottningsmatcher, salta pinnar, chips, fika, leksaker och ”nejnejneeeej!!!”, ”nu räcker det!!!”, ”akta ljuset!!” och ”SITT NER!!”.

Men mest var det finfint, på alla sätt.

Vad har NI gjort idag? Har ni också hittat en bit korv från oklart datum? Berätta allt!

 1. Mea skriver:

  PMS. Utan att jag fattade det(!) solklart nu ;)
  mannen drog iväg till jobbet på morgonen (hade såklart glömt att han hade jobbhelg..)
  Lite småirriterad på barnen pga ingenting, alla tre svettiga i hallen. Jag har rusat runt i 30 min i ”var är min…var la jag….kan du ta på dig…-modus. Ok det är läget kl 10.
  10.01 kommer minsta pojken, 2,5 år och lutar huvudet mot min rygg: ”jag älskar mamma”

  Fatta vilken underbar lördag det blev!!
  (Trots borttappad favvolyxvante (min egna)

  Hälsningar #avväpnad

 2. Jag har hittat korv från okänt datum! Den låg dock i kylen i påse så efter prov-luktning och provsmakning så fick sonen tugga i sig, så jag kunde fortsätta laga mat i lugn och ro.

 3. Dagen innehöll bland annat vakna före 0600, barnen uppe lite ensamma medan jag o mannen ligger kvar liiiite till i sängen men då hörs plötsligt Fääärdiiiiiig så måste ändå upp o torka. Sen vällingfrukost i nappflaska fast stora är 5 år. Sen affär inkl bajsolycka. Sen skulle jag vara härlig mamma o gå ut i solen med barnen o ta in påskris men barnen hade varken overall eller vinterjacka utan de var ute nästan 1 timme med bara skaljacka o tunn mössa (kom direkt från affären). Plötsligt hörs DUNK och lilleman har halkat på isen o slagit bakhuvudet. Hemma är lilleman arg konstant o kastar bilar i huvudet på storasyster. Skrik o bråk. Middag där lillen i vredesmod plockar upp skräp från soptunnan so han demonstrativt tuggar i sig för att hämnas när vi säger sitt på stolen. Ja och nu gråter stora i sömnen o natten kommer nog bli upphackad precis som natten före. Tjing!

 4. Lina skriver:

  Vi har renoverat innerhall (aka jag med foglossning och ettåring har underhållit sagda ettåring för att han inte ska få utbrott för att han inte får vara med mor-och farföräldrar att tapetsera). Sen myste vi, läste ditt tema om pseudotvillnibgar från 2016, försökte vänja mig vid att jag klippte av 40cm av håret igår, tittade på Frozen, nattade barn, åt hamburgare, tittade på Domstolen på SVT, åt äckligt godis, grät massor till japansk anime, gick och la mig. Är nu i skroll mode och har dåligt samvete för att jag inte läser bok istället.
  Just idag har jag inte hittat korv från okänt datum med igår hittade jag stenhård makaron med ketschup från okänt datum, också spännande!

 5. Jossan skriver:

  Mysig frukost, sen tjat och tjafs för att hinna till gympan i tid, sen tjat för att komma därifrån. Lunch, amning, godis, lek i snön, kissolycka. In, iPad, amning, försöka söva bebis samtidigt som treåring ville leka, dusch, amning, nagellack, tjafs, bajsolycka, tre tvättmaskiner, middag där treåringen klättrade på kökssoffan och jag tänkte att vi borde uppfostra henne mer men orkar inte nu, lååååång läggning av stora där jag var gråtfärdig av trötthet och irritation ett tag. Nu hetsäta godis i en timme innan ”sömn”, dvs vakna varannan timme och amma bebisen. Jag älskar mitt liv men fan vad jag längtar efter en dag utan barn. SÅ TRÖTT.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..