Att längta till en bok

Så kul att läsa era kommentarer på de senaste inläggen. Både tankar kring jämlikt föräldraskap men också vad ni gjorde i går. Tack att ni tar er tid!

Det här ÄR faktiskt inte jag. Jag somnar till ljudbok, jag somnar sällan till tv och jag somnar aldrig när jag läser bok. Fast jag blir trött, skönt trött.

Jag läser just nu boken En halv gul sol av av Chimamanda Ngozi Adichie och längtar efter att gå och lägga mig så jag ska få läsa. Enda problemet är att somnar för sent för jag hela tiden tänker: ja men bara ett par sidor till… en till… nästa kapitel är kort, bara det, sedan ska jag sova…

Jag ÄLSKAR när man fastnar så i en bok.

Minns ni vilken bok ni blev kär i senast? Kan ni inte berätta vilken?

 

 1. Anna skriver:

  En annan nigeriansk författare: Ayobami Adebayo. ”Stay with Me”. Väldigt bra.

 2. Sofia skriver:

  De flesta av simona ahrnstedts böcker har jag knappt kunnat lägga ifrån mig alls. Kan knappt umgås/göra något heller haha :) Måste. Bara. Läsa. Lite. Till! Helt underbart! :)

 3. Malin skriver:

  Fredrik Backmans böcker. Började med ”En man som heter Ove” fortsatte med ”min mormor hälsar och säger förlåt”. Det är böcker som känns i hela kroppen. Senaste böckerna om Björnstad är också helt fantastiska!

 4. Anna skriver:

  Senaste boken som jag fastnade i, vet inte om jag blev kär, men utan tvekan fast, var Hans Roslings memoarer, Hur jag lärde mig förstå världen. Mycket läsvärd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..