I annonssamarbete med ZENDIUM

7 bevis på att morgnar med småbarn är som ett träningsläger

I annonssamarbete med Zendium

Jag skulle inte påstå att vardagsmorgnar med barn är som ett SPA, nej det skulle jag inte. Kanske lite mer tvärtom ett SPA. Lite mer träningsläger än ett SPA.

Det spelar ingen roll om jag bestämt mig för att vara chill och cool och ”okej vi får väl komma några minuter sent idag då”. Det slutar alltid – och då menar jag ALLTID – med att jag först springer runt och väser att NU MÅSTE VI FAKTISKT BLI KLARA och sedan står i hallen och illvrålar NU MÅSTE VI ÅKA!!!

Ibland hinner vi bli klara hyfsat i tid. Så klart är det något vi glömt då, annars skulle vi ju inte vara i så god tid. Nu senast var det tandborstningen. Barnen hade redan overall, mössa, vantar och skor (ni vet, vintergrusiga skor) och tro det eller ej, men jag var osugen på både grusmatta i hela hallen och att göra om klädbrottningen. Så vi körde tynglyftning. Ett barn i taget fick flyga in på badrummet och stå på en redan smutsig handduk. Borstas tänder på och sedan flyga tillbaka. Byte av barn och repris. Om jag var svettig? Ja. Om det ändå hamnade grus lite överallt? Ja. Om barnens tänder blev borstade? Ja. Inte så illa ändå!

Vi har ju fått chans att prova Zendium-tandkrämen och barnen är lite i ett lyckorus. De stackars små har aldrig tidigare haft en tandkräm som smakar – jag citerar – ”PRECIS SOM TUGGUMMI!” De har fyra dagar i rad kommit med en smutsigt, knubbigt finger med en klick tandkräm på och ba: ASSÅ MAMMA DU MÅSTE SMAKA! GAPA!

Finns det fler anledningar att välja Zendium då? Om inte ett smutsigt finger med provsmak är lockande nog så får ni här lite mer fakta som jag har fått lära mig. Det finns nämligen ett gäng goda bakterier i munnen och dessa vill man hylla och boosta – det gör Zendium! Lite som att man ska fokusera på det positiva, heja de goda bakterierna! Smart va?

Men hur ska man då komma ihåg vad tandkrämen hette? Dessa krångliga och avancerade namn och alla är tubformade med lock och fräsch färgsättning. Ska ni behöva besöka min blogg varje gång ni ska köpa tandkräm för att minnas vilken som var den där smarta tandkrämen? Nej då, jag har ett optimalt knep att minnas namnet – det är den med Z. Är det något en småbarnsförälder minns så är det ju ”zzz”. Varsågod för det knepet!

 1. Anna skriver:

  Jag har också hört att den tandkrämen ska vara bra om man har problem med afte (blåsor/sår i munnen).

 2. Hanna skriver:

  Så snyggt samarbete. Ska definitivt testa tandkrämen, min tandläkare påpekade vikten av bra bakterier i munnen senast jag var där. Och minst lika viktigt för barnen såklart.

 3. Linda skriver:

  Har ju inte så mycket med ämnet att göra; men vilken söt pyjamas med luftballonger!! Får man fråga var den är köpt?

  Och tack för en rolig blogg :)

  1. Det var en julklapp men jag tror det är Lindex! : D
   ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..