ANNONS

Fredagstack och ett ambitiöst troll

/

Hörrni! Tack för alla fina kommentarer och intressanta reflektioner på gårdagens inlägg om insta-fluffet! Jag vill såklart svara er en och en och hoppas jag ska hinna det snart, men här kommer ett gemensamt tack!

Önskar er en ljuvlig, fluffig fredag!

Jag hoppas ni får en MYCKET bättre fredag än trollet som besökte bloggen för en vecka sedan:

Förra fredagen började det ploppa in en himla massa kommentarer av ytterst tveksam karaktär på ett gammalt blogginlägg. Rubriken innehöll ordet feminist, så jag misstänker att den som kommenterade tillbringande sin fredag med att googla på typ ”feminist” och sedan klicka sig in och skriva av sig i diverse kommentarsfält. Det var en ambitiös person för hen kom på ca fyra olika alias, med tillhörande påhittade mejladresser. Blandande visserligen ihop sina alias efter ett tag vilket blev liiite avslöjande, men ändå, plus för ansträngningen! Personen fick med en massa vidriga kommentarer om feminism men prickade också av en massa rasistisk skit. Jag minns inte hur många kommentarer det blev till slut men det höll på från tidig kväll tills jag gick och la mig.
Innan jag somnade raderade jag alla kommentarer och tänkte att det var lite tragiskt ändå, hur den där personen tillbringat en fredagskväll. Ensam med sitt hat och sina fördomar. Hade det inte varit för att hens hat drabbar andra så hade jag nästan tyckt synd om hen.

4
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00