Ge mig app-tips tack!

Lång bilresa står på schemat och jag ber er därför att ge mig era bästa apptips för barn från typ 3 år till kanske 7 år?

Våra barn har tre favoriter just nu:

De tre inringade. Eller helt ärligt så är det BARA Dash tag som gäller just nu. De är besatta, vilket sällan händer. De blev så med EverRun också. Jag och Mattias med. Satt och spelade hästspel fast barnen somnat för längesedan …

Andra poppis appar här har varit: Alfons, Toca doctor, Radioapan, Minion rush, Pizza och Make Up Girls.

 1. Sofia skriver:

  Thinkrolls har varit uppskattat här hemma. Logiskt småklurigt.

 2. Maria skriver:

  Min son (6 år) spelar just nu mycket Rolling sky (beroendeframkallande!) och My Hospital. Kan även rekommendera Love you to bits! Mamma spelar Candy crush, hehe..

 3. Till 3-åringen: Peppy Farm. Ett fint spel som lär barnet om olika känslor, empati osv. Samt Nicke Nyfiken (Curious George) som åker tåg. Första banan gratis o så finns tre till.

 4. Funkar nog inte på 3-åring men min 7-åring älskar Maple Trees 4 ledtrådsspel. (Och jag med…) The secret of grisly manor, The lost city, The hidden world och The return to Grisly manor. De är på engelska så ibland får man hjälpa till att läsa.

 5. Vill bara varna för youtube-appen. Låt inte era barn sitta med den själv då där smygs in mkt konstigt, sjukt, porr o.s.v i vad som först ser ut som vanliga klipp riktade till barn. Detta är inte menat som någon moralpaniks kommentar eller så utan bara i all välmening.

  En app som är populär här hemma annars är sockpuppet pals.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..