ANNONS

4 olika typer av VAB

/

Vilken VAB är din favorit? Va? Vaddå du ”förstår inte frågan”? Klart man har en favorit-VAB? VAB är ju det man pysslar med ca 33% av ett år, eller?

Här kommer fyra att välja på:

1. Oros-vabben

När man tittar på barnet var fjortonde sekund eftersom hen är så lugn och kollar febern var tionde minut, ringer VC och får INTE komma pga 37,8 inte räknas som JÄTTEHÖG feber. Ofta brukar det lagom till läggning gå över och energin är tillbaka med besked.

2. Borde jag verkligen vabbat-vabben

När barnet är full rulle OCH rastlös på grund av inga kompisar och inga organiserade aktiviteter. När klockan är 10 har ni ätit frukost, spelat spel, målat med vattenfärger, lekt i dockhuset, ätit mellis, kört rejs med bilarna, knådat playdough och ritat. Bara 8 timmar kvar tills du för avlösning. Kul.

3. Vobben

Du ska bara skicka ETT mejl och skriva ihop en kort text. Det tar 6 timmar och när du dagen efter kollar igenom ser du att du missat hälften av innehållet och stavat fel på fyrtioelva ställen. Slutsats: jobba ej med barn på huvudet.

4. Sjuk-vabben

Du är sjuk. Barnen är sjuka. Ni är hemma tillsammans. Kanske krypa upp i soffan, dricka te och kolla på film HELA DAGEN? Ja eller 10 minuter. Eftersom din kropp ej reagerar på baciller på samma sätt som barnens kroppar reagerar på baciller. Deras baciller har helt klart svept energidrycker.

***

Läs också: 11 frågor man ställer sig vid VAB

10
78

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00