I annonssamarbete med AXA

Morgonkaoset kräver stabil frulle

Jag tror att jag kan ha nämnt det här med att morgnar kan vara lite …svettiga när man har småbarn.

Typ som de gånger Majsan kommer på att hon ska byta kläder, efter att ha stått påklädd och redo i dörren. Då är det inte jättemyz med morgon tycker jag.
Självklart kräver stunder som denna en stabil frukost. Men jag har hamnat i ett svårt läge när det kommer till frulle. Jag har svårt att variera frukost för det är inte så mycket som jag gillar på morgonen när det kommer till kritan, samtidigt som jag lätt blir trött på att äta samma sak. Ni hör ju hur TUFFT jag har det?!
Men nu har vi lyckligtvis fått chans att prova Axas granola och alla tycker om den! Man ba: whaaat? Och jag ba: Jo det är sant!
Jag sparar med andra ord en massa tid på att inte göra tre olika sorters frukost OCH jag får en stabil grund inför det rejs som komma skall i min hall (rim!).

Mina barn har varit lite kinkiga när det kommer till frukost (hm vad kan de fått det ifrån?) och min lösning har varit flingor med choklad eller gröt med massor av sylt. Helt okej bara de får i sig något, tycker jag. Men ändå SÅ skönt att vi nu hittat något utan en massa tillsatt socker som ändå går hem! Märtas favorit är Cacao, almond & blueberry och den ska röras om tills allt blir rosa.

Jag kan själv tycka att det ser liiiite smarrigare ut innan allt mosats ihop till en rosa gröt, men men, vi tycker alla olika …

Min favorit är Blueberry, date & cardamom och Mattias och Maja röstar för Hazelnut & cashew. Hmm, jag inser att vi på sätt och vis får fortsätta med tre olika frukostar ändå …

 1. Ida skriver:

  Ja, vi har också testat en av dessa + en annan smak och är supernöjda. (Alla utom sonen gillar dem – och jag är säker på att han skulle tycka de var ok om vi bara fick honom att smaka!) Men hazelnut, cashew har jag inte sett. Den vill jag också hitta och testa!

  Och du: jag rekommenderar även att blanda olika smaker till egen kombo!

  1. Åhå blanda? Smart!! Det ska jag göra!!

 2. Sofia skriver:

  Syns tydligt hos mig i alla fall. =)

 3. Siri skriver:

  Du har glömt att skriva att detta är reklam/betalt samarbete.

  1. Hej Siri! Tack för att du uppmärksammar! Det står alltid i en fast banner över inlägget när det är på bloggen! Jag hoppas den syns?
   :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..