Mom of the year (obs EJ ironisk)

Imorse gjorde jag smörgåsar till barnen och lite matsäck till ena som skulle ut i skogen. Var detta tillräckligt för att vara mom of the year? Eh ja egentligen. Men jag valde att ta det hela ett steg längre – jag gjorde STJÄRNFORMADE mackor. Hör ni mig?! Mackor utstansade med pepparkaksform!

KAN hända att någon gjort detta förut, men jag tror ändå jag uppfann det. Jag är ju mom of the year. Barnen var ganska roade. Inte liksom SUCCÉ, som det borde ha varit.

Men som jag sa till Mattias:

– Det spelar inte så jättestor roll, jag känner ju att jag verkligen ÄR mom of the year nu.

Mattias:

– Ja och framför allt så visar du alla andra mammor hur bra du är jämfört med dem.

– Helt sant. Viktigt!

Ett stort misstag gjorde jag dock, jag fotograferade dem inte. WTF!? Det är inte samma sak med en tecknad version. Ni får helt enkelt tro på det jag skriver. JAG HAR GJORT STJÄRNFORMADE MACKOR!

Här är andra skills, bara för att underbygga min förträfflighet:

  1. Aj aj aj, inget bildbevis…? Det är ju det en ska visa barnen när en vill ha payback på ålderns höst. Tro mig, jag fotade mina utstansade pannkaksälgar från alla vinklar för att få till rätt ljus 😂

  2. Delad första plats på mom of the year? Att göra ett ansikte av köttbullar och potatismos är superkul första gången. När morsan envisas att göra det fler gånger så har det inte samma effekt. Här finns även Inbyggd barnvagnsrullningsreflex. Rullar barnvagn fram och tillbaka även när barnet inte sitter i.

    1. Ah, barnvagnsrullningsreflexen. Den som gör att en kan stå och rulla tex kundvagnen (utan barn i så klart) i kön på ICA :D

  3. Jag gjorde också stjärnformade mackor till min dotter och hennes två kompisar, på hennes treårsdag (för 2 veckor sen). Ingen blev impad! De åt upp och frågade om de fick tårta snart😂
    Har inte heller nåt bildbevis på detta men känslan av mom of the year infann sig😁

  4. Åh, gungknäna har jag också! När min man stod och höll vår gråtandes bebis en gång så märkte jag hur jag själv stod och gungade, fantastisk reflex ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..