30 sekunders egentid

Jag tänkte tanken att barnen kommer somna tidigt pga Maja somnade sent igår och vaknade flera gånger inatt = trööött! Och Märta är lite hängig. Hämtade hem dem från dagmamma efter att hon ringt vid 14.

Men ja som sagt, jag jinxade bara genom att TÄNKA det. Så Maja somnade givetvis inte. Märta somnade direkt. Sedan var det en himla massa styr och TILL SLUT somnade Maja, kl 22.07. Klockan 22.08 vaknade Märta.

Nu undrar ni såklart vad jag gjorde mina 30 sekunder som mamma till sovande barn. Guuu så mycket jag hann med! Hade hemma-SPA, planerade trädgården, beställde varor på internet, åt en pizza med extra mycket ost, gick en kurs i schack, läste tre böcker och spelade ett parti Candy crush sittande obekvämt på en sängkant.

Okej alla utom en grej är påhittade. Och lyssna på detta sjuka, när jag skulle ”skoja loss” så var det FÖRSTA jag skrev ”skura toaletten”, sedan ba: Louise, du får hitta på VAD du vill och det första du tänker på är toalettskurande?!?

Kanske kändes det lika främmande som mycket av det andra jag sedan listade …

Nu ska jag lirka mig ur det sovande barnet jag har i mitt knä och gå och lägga mig. Och DÅ ska jag minsann läsa lite bok, i ca 30 sekunder innan jag somnar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..