Bokklubben bok nummer två

Heeej bokklubbare!
Det tog LÅNG tid att räkna röster, men nu har jag sammanställt resultatet.

Och vinnaren är …

… LENA ACKEBOs Världens vackraste man!!!!

*applåder och jubel

Den finns både som ljudbok, e-bok och sådan dära vanlig med papper.

Hur lång tid behöver vi på oss? Ska vi säga deadline 3 juli?

Sedan kan vi väl sätta ihop ett litet sommar-kit, så får man läsa alla, en eller ingen, beroende på hur många barn man har och hur gamla de är? För ca 3 år sedan hade jag hunnit med att läsa ungefär noll böcker, nu hinner jag ju med en massa böcker. Tiderna förändras.
Men! Nu har di små börjat bråka så mycket så vem vet, jag kanske får skriva om mina tankar om kapitel 1 i alla böcker hädanefter.

SÅ GLAD ATT NI ÄR FLER SOM HAKAR PÅ HÄR!

Har du missat detta? Ingen fara, vi har en helt egen kategori som du hittar i rullist uppe i menyn: bokklubben heter den, lite hemligt sådär.
Sammanfattat så kan man väl säga att jag föreslår några böcker, ni röstar, vi tar oss an en bok och har en deadline. Då lägger jag upp mina tankar kring boken och alla går loss i kommentarsfältet. MEN man måste inte läsa klart till dess, man får kliva in i kommentarerna när man vill!

Jag är INTE proffs på detta och borde kanske ställa bra frågor vi kan diskutera kring, men om jag lägger minsta press i detta så kommer jag inte få ändan ur. Lite som att jag just nu inte svarat på bloggkommentarer på en evighet typ eftersom jag vill svara ordentligt och engagerat. Ja då blir det visst inget alls, typ motsatsen till engagerat. Istället för att ba skriva nåt, så ni vet att jag läst och älskar era kommentarer.

Ja ja. Jag ska skärpa mig. Men först ska jag på semester!!! Ni får stå ut med repriser några dagar för jag tänkte vara HELT ledig. Okej inte helt, jag ska rita lite. Men NÄSTAN helt.

 

 1. Anna skriver:

  Mina barn är 1 och 3 år, och jag läser heller inget just nu. MEN för några veckor sedan så kom jag på att medan jag ligger bredvid barnen och väntar på att de ska somna på kvällarna, så kan jag ju lyssna på bok! Har redan lyssnat på en bok (Malin Wollins Till min dotter 👍). Och nu har jag börjat på Världens vackraste man. Så nu kan jag ju vara med i bokklubben! Tjohooo!
  Och helt rätt att du tar semester! Även om jag kommer sakna dina inlägg!

 2. Elin skriver:

  Mina barn är 2 och 3,5 och jag har läst typ en bok sen de föddes. Men skönt att höra att hoppet inte är ute för all framtid, det kanske kan bli några till innan de tar studenten :)
  Jag kommer såklart sakna nya inlägg från dig men ska försöka stå ut ;) Ha en skön resa, helt rätt att vara ledig tycker jag!

  1. Tack!!! Och ja det kommer en tid när man ba: oj jag har läst en bok?! Whaaaat?!?! 😄❤️

 3. Åsa skriver:

  Vill bara säga att det var avlastande att läsa att du hunnit läsa ungefär noll böcker för tre år sedan. Så avlastande att jag fällde en tår i all hast med mobilen på toa HEHE. Mina barn är nyss fyllda ett och tre och vi gör INGET annat än basbehov. Men det märks redan att andra tider kommer. Njut av era barn och böcker! ❤️ (Och känn dig fri att hoppa över att kommentera detta!) Tack för nyanser

  1. Det är typ senaste året, med ett jobb där jag kan lyssna på ljudböcker, som jag börjat läsa ordentligt igen. Barnen är 5 och 6 år. ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..