ANNONS

Bokklubben bok nummer två

/

Heeej bokklubbare!
Det tog LÅNG tid att räkna röster, men nu har jag sammanställt resultatet.

Och vinnaren är …

… LENA ACKEBOs Världens vackraste man!!!!

*applåder och jubel

Den finns både som ljudbok, e-bok och sådan dära vanlig med papper.

Hur lång tid behöver vi på oss? Ska vi säga deadline 3 juli?

Sedan kan vi väl sätta ihop ett litet sommar-kit, så får man läsa alla, en eller ingen, beroende på hur många barn man har och hur gamla de är? För ca 3 år sedan hade jag hunnit med att läsa ungefär noll böcker, nu hinner jag ju med en massa böcker. Tiderna förändras.
Men! Nu har di små börjat bråka så mycket så vem vet, jag kanske får skriva om mina tankar om kapitel 1 i alla böcker hädanefter.

SÅ GLAD ATT NI ÄR FLER SOM HAKAR PÅ HÄR!

Har du missat detta? Ingen fara, vi har en helt egen kategori som du hittar i rullist uppe i menyn: bokklubben heter den, lite hemligt sådär.
Sammanfattat så kan man väl säga att jag föreslår några böcker, ni röstar, vi tar oss an en bok och har en deadline. Då lägger jag upp mina tankar kring boken och alla går loss i kommentarsfältet. MEN man måste inte läsa klart till dess, man får kliva in i kommentarerna när man vill!

Jag är INTE proffs på detta och borde kanske ställa bra frågor vi kan diskutera kring, men om jag lägger minsta press i detta så kommer jag inte få ändan ur. Lite som att jag just nu inte svarat på bloggkommentarer på en evighet typ eftersom jag vill svara ordentligt och engagerat. Ja då blir det visst inget alls, typ motsatsen till engagerat. Istället för att ba skriva nåt, så ni vet att jag läst och älskar era kommentarer.

Ja ja. Jag ska skärpa mig. Men först ska jag på semester!!! Ni får stå ut med repriser några dagar för jag tänkte vara HELT ledig. Okej inte helt, jag ska rita lite. Men NÄSTAN helt.

5
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00